Home Promo Sačuvajmo mentalno zdravlje zaposlenih u novoj realnosti

Sačuvajmo mentalno zdravlje zaposlenih u novoj realnosti

by bifadmin

Srpska asocijacija menadžera poziva vas da prisustvujete novom izdanju online formata “Ask an Expert” koje će biti posvećeno izazovima, savetima i preporukama kako da sačuvamo mentalno zdravlje u novoj realnosti. Na ovu goruću temu govoriće psiholog Milica Vukelić, docent na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu u četvrtak, 30. jula od 15 časova. Razgovor sa Milicom Vukelić vodiće Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a.

Link za praćenje: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_csfAO-WdQYOiRKUPCiX91w.

Pojačana higijena, pojačane emocije, brige i stres, posao koji, ipak, nije kao u redovnim okolnostima, egzistencijalne tegobe, zabrinutost oko zaposlenih i održavanja biznisa, stvarnost koja je mesecima izmenjena, izazovi na svim poljima – tako izgleda svakodnevica otkako je proglašena pandemija. Opterećenje je sve veće na naše mentalno zdravlje, pa se kao jedna od najvažnijih stvari u ovom momentu nameće kako da se očuvamo u stanju prolongiranog stresa.

Milica Vukelić je docent na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Ima više od 10 godina iskustva u univerzitetskoj nastavi, u istraživanjima, savetovanju i intervencijama u oblasti razvoja ljudskih resursa, do sada objavila više od 50 istraživačkih radova i članica je Evropske asocijacije za psihologiju rada i organizacije.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar