Home Promo Zato što vas slušamo, godinama uspešno sarađujemo! Vredne vredi podržati

Zato što vas slušamo, godinama uspešno sarađujemo! Vredne vredi podržati

by bifadmin

Sberbank Srbija nastavlja svoju tradiciju podrške maloj privredi kroz akciju „Vredne vredi podržati“. U kampanji pokrenutoj 2017. godine, inicijalno namenjenoj klijentima iz mikro segmenta, ove godine, po drugi put, moći će da učestvuju i klijenti iz segmenta malih preduzeća.

Cilj akcije „Vredne vredi podržati“ jeste da s klijentima ostvari čvrste i dugoročne partnerske odnose, pruži im podršku, bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja i nagradi lojalnost. Tokom trajanja akcije, svim mikro i malim preduzećima, Sberbank Srbija ponudiće široku lepezu raznovrsnih kreditnih proizvoda, koji će im omogućiti lakši i efikasniji razvoj poslovanja.

Svi klijenti Sberbanke, koji do 31. oktobra prošire svoju saradnju sa Sberbankom, naći će se u konkurenciji za odlične poklone. Na svečanom proglašenju, najboljim preduzećima u oba segmenta poslovanja, biće dodeljeni: automobil, lap top i mobilni telefon.
Dodatne informacije, kao i pravila učešća u promotivnoj akciji „Vredne vredi podržati“, pronađite na veb-sajtu Sberbank Srbija.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar