Home Promo Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite 1000 litara MOL goriva

Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite 1000 litara MOL goriva

by bifadmin

Kompanija MOL Serbia pokreće novu nagradnu igru koja će trajati od 31. avgusta a poslednja prijava može da se pošalje do 29. septembra 2020. godine u ponoć. Kupovinom goriva na MOL Serbia servisnim stanicama širom Srbije kupci će biti u prilici da osvoje vrednu nagradu od 1000 litara MOL EVO PLUS goriva kao i 30 dnevnih nagrada.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju punoletni građani isključivo sa teritorije Republike Srbije koji imaju MOL PLUS Klub karticu lojalnosti, a ukoliko je nemaju mogu je otvoriti u bilo kom trenutku.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri „Litre broji – MOL gorivo osvoji“ potrebno je da na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici dopunite svoj automobil sa najmanje 20L MOL EVO ili MOL EVO PLUS goriva, nakon čega se registrujete na web stranici www.evo.molserbia.rs/promocije. Prilikom registracije, potrebno je da učesnik ostavi sledeće podatke: ime i prezime, broj telefona, broj fiskalnog računa po kome je ostvario pravo na učešće, broj MOL PLUS Klub kartice lojalnosti koja glasi na ime podnosioca registracije.

„Ova godina je puna iznenađenja, ali smo želeli da pripremimo jedno lepo za sve naše lojalne kupce u vidu nagradne igre. MOL Serbia brine o svojim kupcima i uvek izlazimo u susret svim njihovim potrebama bilo da se radi o kvalitetnom gorivu, vrhunskoj i ljubaznoj usluzi na stanicama, asortimanu iz našeg Fresh Cornera, sa opremom i savetima za sigurno putovanje preko iznenađenja koja izmame osmeh na njihovim licima“, izjavila je Nataša Vukšić, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Nagradni fond je sledeći:

• Glavna nagrada – MOL Gold Serbia kartica za kupovinu goriva u vrednosti od 1.000 litara iz MOL EVO PLUS asortimana biće dodeljena u iznosu od 148.500 dinara.
• 30 dnevnih nagrada – MOL Gold Serbia kartica za kupovinu goriva u vrednosti od 30 litara iz MOL EVO PLUS asortimana biće dodeljena u iznosu od 4.455 dinara.

Dobitnici dnevnih nagrada će biti proglašavani svakodnevno, nasumičnim izvlačenjem, a lista dnevnih dobitnika biće objavljivana na MOL GO aplikaciji koja se može preuzeti sa Play i Apple stora. Spisak dnevnih dobitnika jednom nedeljno će biti objavljivan i na MOL Serbia Facebook i Instagram stranici.
Glavna nagrada biće izvučena 30.09. u 12 časova. Izvlačenje će biti prenošeno uživo na Facebook i Instagram stranici MOL Serbia.
Kompletan pravilnik nagradne igre možete pronaći na: http://www.evo.molserbia.rs/promocije

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar