Home Promo OMV dodatno proširuje portfolio proizvoda za negu vozila

OMV dodatno proširuje portfolio proizvoda za negu vozila

by bifadmin

 Nakon motornog ulja, nove automobilske tečnosti startovale pod brendom OMV
 Nove antifriz rashladne tečnosti i kočiona tečnost su sada dostupne na svim OMV benzinskim stanicama

Bez obzira na godišnje doba, dužinu pređenog puta ili svrhu putovanja – OMV brine o vašem automobilu i donosi vam visokokvalitetne automobilske proizvode. Sa novom generacijom OMV tečnosti za automobile, možete kao profesionalac da brinete o svom vozilu – brzo, pouzdano i lako. Nove OMV antifriz rashladne tečnosti kao i OMV kočiona tečnost mogu se naći na svim OMV benzinskim stanicama u Srbiji kako bi se obezbedila pouzdana funkcionalnost automobila u svakoj situaciji.

Hlađenje i zaštita vašeg motora

Izbor prave rashladne tečnosti je ključan, čak i ako zima nije hladna. Vozači uvek treba da pripaze na rashladnu tečnost u hladnjaku, jer je njen optimalan nivo važan za neometan rad motora. Korist od rashladne tečnosti nije samo u zaštiti rashladnog sistema od smrzavanja, već nudi i antikorozivnu zaštitu hladnjaka, vodene pumpe i rashladnih kanala. Zbog toga treba redovno proveravati nivo rashladne tečnosti i dva puta godišnje proveravati zaštitu od smrzavanja. OMV sada nudi novi portfolio OMV robne marke rashladnih tečnosti, koji sadrži proizvode spremne za upotrebu veoma otporne na smrzavanje. Ako se rashladna tečnost menja ili doliva, ne sme se koristiti nijedno drugo rashladno sredstvo već samo ono koje je proizvođač propisao u uputstvu za upotrebu. OMV rashladne tečnosti ispunjavaju zahteve mnogih proizvođača i optimizovane su za većinu rashladnih sistema.

Precizno kočenje u svim uslovima

Za dobro kočenje i bezbednu vožnju, automobilu je potrebna kočiona tečnost, koja je jedna od najvažnijih radnih tečnosti za vozila. Zbog toga bi vozači trebalo da redovno proveravaju kočionu tečnost – i po potrebi je dopunjavaju ili menjaju. Da bi podržao ove preporuke, OMV sada nudi DOT4 kočionu tečnost za automobile i motore sa ili bez sistema za anti-blokiranje. OMV kočiona tečnost je proizvedena da nadmaši minimalne zahteve za kočionu tečnost DOT4 i obezbedi pouzdanu funkcionalnost kočnica.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar