Home Promo Poly Sync – kompaktni pametni zvučnici koji će vas oduševiti

Poly Sync – kompaktni pametni zvučnici koji će vas oduševiti

by bifadmin

Sve veća potreba za udaljenom komunikacijom iziskuje i korišćenje raznih alata koji to omogućavaju. Uprkos sve većoj upotrebi video poziva u sastancima na daljinu, zvuk je i dalje broj jedan kanal komunikacije jer (logično) ako zvuk nije dobar teško da će i vrhunski video spasiti prenos poruke. Tržište video konferencijskih uređaja je eksplodiralo u poslednjih nekoliko godina, ali isto tako primetan je i značajan rast razvoja vrhunskih rešenja na polju zvučne komunikacije. Aktuelna pandemija je dodatno uticala na ubrzani razvoj kompaktnijih zvučnih prenosnika koji nam donese ne samo kvalitetnu komunikaciju već i visok nivo fleksibilnosti u smislu mobilnosti i opcija setovanja.

Poly Sync spikerfoni u ovom trenutku predstavljaju sam vrh ponude takozvanih pametnih spikerfona dizajniranih za manja konferencijska okruženja i pojedince kojima je stalo do toga da se njihov glas i njihova reč dobro čuju. Kombinujući vrhunsku izradu i elektroniku poslednje generacije Poly Sync spikerfoni donose novi nivo zvučne komunikacije kakav do sada nije viđen. Sync portfolio trenutno čine modeli: Sync 20 i 20+, Sync 40 i Sync 60, svaki vizuelno neodoljiv i poseban.

Pametnije je bolje

Za razliku od sličnih rešenja na tržištu kompletna paleta Poly Sync spikerfona nudi brojne napredne mogućnosti, koje uz kompaktan dizajn i moćan zvuk svog korisnika čine superiornijim, bar kada je kvalitet zvučne komunikacije upitanju. Ključne posebnosti su mogućnost privatnog/zajedničkog Bluetooth načina rada (Sync 40 i Sync 60), programibilni tasteri, mogućnosti punjenja pametnih telefona, kao i praćenja govornika (Sync 60). Određeni modeli (Sync 20 i 20+ i Sync 40) su otporni na različite spoljne uticaje poput prašine i tečnosti i nose IP64 certifikat. Isti donose i do 20 radnih časova sa jednim punjenjem baterije.

Jednostavnije, moćnije, praktičnije…

Posebno odabrana elektronika i kompleksan zvučni sistem na svim dostupnim modelima garantuju reprodukciju izvanrednog zvuka i isti takav šalju na udaljenu stranu što omogućava visoku produktivnost na sastancima jer se ništa ne izgubi u prenosu zvuka. Jednostavni su za korišćenje, nema potrebe za dodatnim vremenom na postavljanje i nema potrebe za IT podrškom – sve je jednostavno i lako – u par koraka.

U poređenju sa standardnim USB spikerfonima koji imaju jedan mikrofon koji pokriva radijus od 360 stepeni, Poly Sync modeli to rade s nizom od 3 mikrofona koji se usmeravaju prema govorniku koji se kreće po prostoriji i tako većina zvuka dolazi od govornika, a samo manji deo je pozadinska buka.

I na kraju, Bass-reflex sistemi koriste otvore u Poly Sync kućištima svih modela kako bi reprodukovali zvuk sa zadnje strane dijafragme zvučnika što omogućava reprodukciju tonova niskih frekvencija u odnosu kada su kućišta zatvorena. Pasivni radijatori dodatno poboljšavaju odziv niskih frekvencija dodavanjem pasivnih membrana što zvuk čini prirodnijim.

Više informacija o Poly Sync spikerfonima možete saznati na ovom link-u

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar