Home Promo Vlastimir Vuković novi predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke

Vlastimir Vuković novi predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke

by bifadmin

Nakon dobijene saglasnosti NBS i razrešenja dosadašnjeg Izvršnog odbora, zvanično su stupili na dužnost 4.februara 2021. godine i preuzeli upravljanje Komercijalnom bankom Vlastimir Vuković, kao predsednik IO i Dejan Janjatović, kao zamenik predsednika IO. Zajedno sa Dragišom Stanojevićem, koji je zadužen zainformacione tehnologije i bankarske operacije, oni su okosnica petočlanog tima koji će voditi Komercijalnu banku, članicu NLB grupe u narednom periodu.

„Za mene je velika čast, priznanje i privilegija da vodim jednu od najvećih banaka u Srbiji, ali i obaveza i izazov.Siguran sam da će Komercijalna banka, sada u okviru NLB Grupe, postati lider srpskog bankarskog sektora.Ubeđen sam da će sinergijom dva snažna i ugledna brenda, kao što su NLB i Komercijalna banka, klijenti dobitinovi kvalitet koji je uz stabilnost i efikasnost, uslov za lidersku poziciju regionu“, izjavio je Vlastimir Vuković,nakon zvaničnog imenovanja.

„Naš fokus, biće stavljen na unapređenje poslovanja, poboljšanje usluga klijentima, ali i pružanje podrškerazvoju zaposlenih. Verujemo da ćemo zajedno sa našim zaposlenima, a najviše zahvaljujući velikoj prodršci ipoverenju klijenata, opravdati i unaprediti položaj koji Komercijalna banka i NLB Grupa imaju na finansijskomtržištu Srbije“, stav je Dejana Janjatovića, zamenika predsednika IO.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar