Home Promo Kako pravilnom hidratacijom kože postići mladalački izgled?

Kako pravilnom hidratacijom kože postići mladalački izgled?

by bifadmin

Idućeg vikenda veliki skup posvećen najvećim stručnjacima estetske medicine i anti-aginga iz Srbije i regiona.

Jedna od vodećih svetskih dermatologa u oblasti estetske medicine dr Sonja Sattler upoznaće vodeće lekare iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije sa najnovijim tehnikama rada iz oblasti estetske medicine i anti-aginga.
Fokus predstojeće edukacije, koja će biti održana u subotu 6. marta 2021, je jačanje svesti o važnosti lepe i hidrirane kože žena, ali i muškaraca, svih dobi te kako postići zdrav i negovan izgled kože koristeći preparate renomirane nemačke kuće Merz Aesthetics, čije su zvezde ovog proleća fileri Belotero Revive i Radiesse.

Organizator skupa je jedna od vodećih marketinških kompanija u regiji, Medis, koja intenzivno radi sa zdravstvenim radnicima širom regiona na unapređenju estetske medicine.

Dr Sonja Sattler je izvršna direktorka Međunarodnog društva za dermatološku hirurgiju i organizovala je brojne skupove sa ciljem usavršavanja dermatologa i plastičnih hirurga. Dr Sattler je i svetski priznat Merz Aestethics trener i velika nam je čast da je ugostimo u Beogradu i time lekarima širom regiona približimo najnovije svetske trendove.

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

1 komentar

Snezana Jankov 8. новембар 2021. - 17:07

Koristim veliki broj preparata kako bih zadrzala lepo i zategnuto lice. Nisam pristalica estetske hirurgije i nikada ne bih išla pod nož sem da imam neke anomalije koje su vidljive. Ovako, koristim dosta preparata na biljnoj bazi, kvalitetnije kreme, hidrogenizovanu vodu i sve ono što je prirodno i dolazi u kontakt sa mojom kožom. I na kraju shvatila sam da žena mora da bude i srećna kao osoba kako bi se to neko zadovoljstvo videlo i na licu.

Odgovori

Ostavite komentar