Home Promo Kompanija MOL Serbia imenovala novog direktora

Kompanija MOL Serbia imenovala novog direktora

by bifadmin

Kompanija MOL Serbia donela je odluku da na mesto direktora imenuje Milenka Jankovića, koji na novu poziciju dolazi sa više od 20 godina iskustva na različitim menadžerskim pozicijama. Jedan od fokusa biće dalji razvoj kompanije MOL Serbia u skladu sa ciljevima postavljenim nedavno ažuriranom Strategijom 2030+ MOL Grupe „Shape Tommorow“.

Koristeći stečena znanja i dosadašnje iskustvo na različitim rukovodećim pozicijama Milenko Janković će značajno doprineti daljem razvoju kompanije MOL Serbia, kroz upravljanje, vođenje i realizaciju ključnih projekata u cilju postizanja još boljih rezultata u narednom periodu.

„Velika mi je čast što mi se ukazala prilika da iskoristim svoje stečeno iskustvo kako bi doprineo jačanju kompanije MOL Serbia. Glavni cilj i u narednom periodu ostaje nepromenjen – širenje maloprodajne mreže koje je započeto tokom prethodne godine. Na ovaj način ćemo se približiti kupcima kako bi im ponudili najkvalitetniju uslugu u skladu sa njihovim potrebama. Posebnu pažnju posvetiću unapređenju veleprodaje, ali i kontinuiranom razvoju zaposlenih. Tržište prolazi kroz različite promene usled situacije izazvane pandemijom, međutim iskustvo je pokazalo da dobar tim saradnika, kvalitetno planiranje i upravljanje može dovesti do željenih rezultata. Pred nama je izazovan put koji podrazumeva dalje unapređenje naših usluga u Srbiji u skladu sa Strategijom 2030+ MOL Grupe, kako bismo se pozicionirali kao jedan od lidera u segmentu maloprodaje i pružanju usluga moblinosti“, kaže Milenko Janković, novi direktor MOL Serbia.

Milenko Janković je svoju karijeru započeo 1996. godine u kompaniji Tehnooprema-Inženjering AD Beograd, a zatim nastavio u Transjug AD Beograd. Timu Coca -Cola Hellenic pridružio se 1998. godine. Tokom 21 godine provedene u ovoj kompaniji promenio je više rukovodećih pozicija u Srbiji i regionu.

Dosadašnji direktor MOL Serbia Zoltan Garai svoju karijeru nastavlja na pozicijama finansijskog direktora MOL Italija i regionalnog finansijskog direktora za region Centralne i Istočne Evrope.
„Veoma sam ponosan zbog činjenice da sam prethodnih meseci bio na čelu inspirativnog tima izuzetnih profesionalaca koji je tokom prethodne godine uspeo da zajedničkim snagama ostvari pozitivne rezultate u poslovanju. Uveren sam da će tim MOL Serbia nastaviti poslovanje u istom maniru i tokom ove godine“, izjavio je Zoltan Garai, dosadašnji direktor MOL Serbia.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar