Home Promo Najbrži ikada imagePROGRAF štampač unapređuje štampu velikog formata

Najbrži ikada imagePROGRAF štampač unapređuje štampu velikog formata

by bifadmin

Za užurbane firme koje posluju u okviru kratkih rokova, nova Canon imagePROGRAF TZ-30000 serija kombinuje izlaz velike brzine sa obiljem funkcija za podršku neprekidne produktivnosti i efikasnosti. Zahvaljujući odličnom rukovanju medijima i sposobnosti da proizvodi visokokvalitetne primene uključujući CAD/GIS crteže, rendere, mape i postere, ovaj robustan štampač savršen je izbor za klijente u oblasti arhitekture, inženjerstva, građevinarstva i proizvodnje, kao i za pružaoce profesionalnih usluga štampe i kopirnice.

U cilju još efikasnijeg procesa rada, multifunkcionalni imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 u jednom uređaju integriše štampač sa preciznim skenerom.

Maksimalan izlaz, minimalna nedostupnost

Štampajući brzinama od četiri A1 CAD strane u minuti, ovaj najnoviji model najbrži je u imagePROGRAF seriji. Zahvaljujući rezervoarima za mastilo visokog kapaciteta od 700 ml i ubacivanja dvostrukih rolni, on maksimizuje izlaz i minimizuje nedostupnost, bez muke izlazeći na kraj sa produkcionim obimima između 300 i 500 kvadratnih metara mesečno, uz podršku Direct Print Plus softvera za upravljanje procesom rada i slagača visokog kapaciteta koji može da drži do 100 A0 listova.

Dizajnirana za maksimalnu produktivnost, ova serija štampača dolazi sa ‘hot swap’ (zamena u toku rada) rolnama medija i mastilima, što je čini prvim sistemom u svojoj kategoriji koja korisnicima omogućava da dopune medije i mastilo u letu tokom štampanja. Pametni komplet rolni eliminiše nagađanja prilikom punjenja medija; korisnik jednostavno postavi rolnu u ulagač, a štampač uradi sve ostalo. Od trenutka kada se pritisne dugme za štampu, prvi A1 CAD otisak može da bude u korisnikovim rukama za 19 sekundi.

CPP drajver za štampač i CPP Publisher Select alatka za slanje zadataka pomažu u postizanju efikasnog štampanja uz smanjenje pogrešnih otisaka tako što se nadgleda širina medija, kao i preostala količina medija pre štampanja.

Izuzetan Canon kvalitet štampe

Novi štampač koristi Canon-ovu vrhunsku LUCIA TD tehnologiju mastila, čime se omogućava visokokvalitetan izlaz od CAD crteža do mapa i postera, na širokom spektru medija sa premazom i bez njega. Fine crne linije i tekst mogu jasno da se reprodukuju i uz minimalno zamućenje, čak i na medijima bez premaza. Pored toga, zbog otpornosti mastila na vremenske prilike, sprečava se da dođe do bleđenja živih boja, čak i kada se koristi jeftin, običan inkdžet papir.

Poboljšan dizajn i bezbednost

Ergonomski konzolni dizajn koji štedi prostor znači da se operacije poput zamene rezervoara za mastilo i rolni medija obavljaju sa prednje strane modela imagePROGRAF TZ-30000, dok se završeni otisci uzimaju s vrha uređaja.

Model MFP Z36 je spakovao još veću funkcionalnost u manje dimenzije zahvaljujući integraciji visokokvalitetnog multifunkcijskog skenera sa sistemom izvora svetlosti iz dvostrukih LED-ova. Ovaj MFP model je jednostavan za instalaciju i posebno je pogodan za manje kancelarijske prostore. Dolazi sa velikim ekranom osetljivim na dodir koji se slobodno pozicionira i koji ima jednostavne funkcije pregleda i bogate mogućnosti uređivanja slika.

Radi optimalne bezbednosti, svi podaci o datotekama mogu da se izbrišu s hard-diska kada se završi svaki od zadataka štampanja, a opcioni PIN kôd i zaštita interfejsa mogu da se upotrebe za sprečavanje neovlašćenog pristupa.

Komentarišući lansiranje nove serije imagePROGRAF TZ-30000, Junichi Wachi, direktor LFP EMEA u kompaniji Canon Europe, kaže: „Prilikom razvoja nove imagePROGRAF TZ-30000 serije, imali smo za cilj da rešimo nekoliko tipičnih frustracija s kojima se suočavaju korisnici bazičnih LED plotera. Ovaj produkcioni štampač pun funkcija uravnotežuje produktivnost i efikasnost, skraćujući vremena štampe velikog formata i završne obrade i pomažući klijentima da ispune najstrože rokove. Siguran sam da ovaj najnoviji dodatak porodici imagePROGRAF podiže lestvicu za klijente i da će odgovarati rastućim zahtevima svake firme kojoj je potrebna optimizovana štamparska produkcija velikog formata bez poteškoća.“

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar