Home Promo Zdrava i ukusna praznična trpeza

Zdrava i ukusna praznična trpeza

by bifadmin

Po mnogima jedan od najznačajnijih praznika dodatno ulepšavamo bojama, te se u našim domovima osim klasičnih jednobojnih jaja nađu i ona u koja smo pretočili svu svoju kreativnost. Jednaku pažnju posvećujemo i nedeljnoj uskršnjoj trpezi na kojoj se tradicionalno nalaze i specijaliteti od jagnjetine.

Jagnjetinu možemo pripremiti na različite načine, no ono što uvek mora ostati nepromenjeno jeste odabir kvalitetnog jagnjećeg mesa. Svi žele jagnjeće pečenje koje će se topiti u ustima i lepiti za nepce. Za takav rezultat važno je kako je i gde je jagnje odgajano. Zbog toga Super Vero iz godine u godinu sarađuje sa malim poljoprivrednim gazdinstvima čiji domaćini stada vode na ispašu po obroncima srpskih planina. Izvanredna klima, netaknuta priroda i kvalitetna trava kao osnov ishrane doprinose premijum kvalitetu mesa. Redak specijalitet nezaboravnog ukusa je jagnjetina sa Peštera, a po kvalitetu jagnjećeg mesa poznat je i pirotski kraj. Mlada jagnjetina, upravo iz ovih predela, nezaobilazan je deo Super Vero uskršnje ponude.

Za Uskrs je godinama najtraženija pirotska jagnjetina uzgajana na Staroj planini, a Super Vero poznat je po saradnji sa farmom Eva. Ova farma nalazi se daleko van urbanog područja, okružena je planinama i netaknutom prirodom. Bilje Stare planine doprinosti ukusu mesa, dajući mu izuzetnu aromatičnost. Osim toga, jagnjetina sa farme Eva ima garantovano poreklo, te je deklarisana kao pirotska i organska. Svi koji su u Super Veru ranije kupovali pirotsku jagnjetinu, nemaju dileme da će je opet kupiti na istom mestu – ističu da je vrhunska i daju joj sve pohvale. Za njih, ali i one koji će je prvi put probati, Super Vero je obezbedio specijalnu uskršnju cenu.

U danima posta, možete se odlučiti i za domaću ribu – pastrmku i losos pastrmku sa Stare planine koje možete pronaći u Super Vero ribarnicama na Novom Beogradu i u sklopu Super Vero objekta u TC Zira.
Celokupnu uskršnju ponudu, možete pogledati u Super Vero uskršnjim lifletima dostupnim na sajtu www.supervero.rs, a prilikom posete nekog od Super Vero objekata možete nabaviti i druge domaće proizvode poput pešterskog kajmaka ili pirotskog kačkavalja. Ukoliko ste član Super Vero kluba, ne zaboravite da prilikom svoje kupovine sakupite nove bodove ili iskoristite svoje vaučere.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar