Home Promo Eurobank po 19. put podržava manifestaciju “ Noć knjiga“

Eurobank po 19. put podržava manifestaciju “ Noć knjiga“

by bifadmin
Regionalna manifestacija „Noć knjige“, koju tradicionalno organizuju izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“, i ovaj put će se održati pod pokroviteljstvom Eurobank, od 18. do 20. juna.
Ulaganje u kulturu i obrazovanje spada u primarne oblasti društveno-odgovornog poslovanja Eurobank, koja 19. put zaredom podržava ovaj regionalni događaj, želeći da unapredi kulturu čitanja i doprinese njenoj popularizaciji.
Ovogodišnja manifestacija pod nazivom „Priča koja traje“ realizovaće se u više od 30 gradova u Srbiji i regionu, na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca. Najposećeniji čitalački događaj, odmah nakon Beogradskog sajma knjiga, ljubiteljima pisane reči obezbedio je više od 50.000 naslova. Kupci Laguninih izdanja imaće priliku da svoje omiljene knjige kupe po sniženim cenama od 25 odsto do 40 odsto. Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman tokom trajanja manifestacije, obračunavaće se popust od 20 odsto.
„Saradnja Eurobanke i izdavačke kuće ‘Laguna’ nastala je i razvijala se na temelju istih vrednosti koje obe kompanije neguju u svom poslovanju. Podrška kulturi i obrazovanju jedan je od najvažnijih stubova društvene odgovornosti Eurobanke i razlog zbog kojeg je tradicionalni generalni sponzor ‘Noći knjige’ i ove godine“, ističu u Eurobanci.
Tokom tri dana trajanja manfiestacije „Noć knjige“, na sve onlajn kupovine biće primenjivani navedeni popusti, dok će za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije isporuka biti besplatna.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar