Home Promo Online refinansirajući kredit AIK banke

Online refinansirajući kredit AIK banke

by bifadmin

AIK Banka je pripremila specijalnu ponudu za sve postojeće, ali i potencijalne klijente, kojima pruža mogućnost da obave sve bankarske usluge „u hodu“, zahvaljujući širokoj ponudi inovativnih digitalnih servisa. Tako, na primer, iz udobnosti svoga doma, uz samo par klikova, možete otvoriti račun ili iskoristiti veliki broj usluga vezanih za štedne proizvode, keš kredite, kreditne kartice, sva plaćanja, konverzije valuta ili prenose sredstava.

AIK Banka je jedina banka na našem tržištu koja nudi svojim klijentima mogućnost dobijanja kredita za refinaniranje i online.

„Pandemija korone je promenila bankarstvo i ubzala razvoj digitalnih kanala, kako na globalnom, tako i na lokalnom finansijskom tržištu. Zahvaljujući konstantnom ulaganju u razvoj digitalizacije, praćenju savremenih trendova i potreba naših klijenata, AIK Banka je ove promene dočekala spremno, a tako će biti i ubuduće. Pored brojnih usluga koje naša banka nudi, za svega 10-ak minuta možete aplicirati za online kredit za refinansiranje, dok će se potrebna sredstva naći na računu koji se stvara takođe online, pomoću video identifikacije prilikom procesa apliciranja. Online otvaranje računa od sada je dostupno radnim danima od 8h do 20h, odnosno vikendima od 9h do 19h. Želimo da naši klijenti zaborave na čekanje u redovima i brojne komplikovane procedure i papirologiju, istakao je direktor sektora direktnih kanala AIK Banke Bojan Pavlović.

Za sve proizvode se aplicira u minimalnom broju koraka, svi detalji, potrebna dokumentacija i potrebni koraci do željenog proizvoda prikazani su u samoj aplikaciji AIK online.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar