Home Promo Pokemoni – prva serija igračaka u Happy Meal ponudi od 100% reciklirajućeg materijala

Pokemoni – prva serija igračaka u Happy Meal ponudi od 100% reciklirajućeg materijala

by bifadmin

U skladu sa opredeljenjem kompanije i posvećenosti očuvanju životne sredine, u svim McDonald’s restoranima u Srbiji od 11. juna decu očekuje nova Pokemon kolekcija, koja je prva serija igračaka, u okviru popularnog Happy Meal obroka, od 100% reciklirajućeg materijala. Sve igračke iz ove serije su od papira i ne sadrže plastiku.

Svaka igračka se sastoji od seta od 4 kartice upakovane u Pokemon foliju što decu podseća na kartice koje kupuju na kioscima ili u prodavnicama. Pored toga, svaki set karata takođe će imati neki od papirnih predmeta kao dodatni poklon povodom proslave 25-og rođendana Pokemona. Biće to jedan od dodatna četiri predmeta od papira (male nalepnice, kutija za kolekcionarske kartice, velika nalepnica, ram za fotografije) koji dolaze u različitim verzijama kako bi se obezbedila raznolikost u čitavoj seriji.

Zahvaljujući McDonald’s Happy Reader programu, nekoliko godina unazad roditelji imaju mogućnost izbora između igračaka i knjiga i imaju priliku da direktno utiču na životnu okolinu. Kompanija želi da iskoristi svoj uticaj i posvećena je misiji testiranja inovativnih održivih rešenja u svim segmentima poslovanja, uključujući i igračke u Happy Meal ponudi.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar