Home Promo Završena MOL Serbia nagradna igra „Sipaj gorivo i osvoji skuter“

Završena MOL Serbia nagradna igra „Sipaj gorivo i osvoji skuter“

by bifadmin

Završena je letnja MOL Serbia nagradna igra „Sipaj gorivo i osvoji skuter“. Dobitnici glavnih nagrada – Yamaha skutera su: Aleksandar Glišić, Slobodanka Arnaut i Nenad Pavlović.

Dobitnici vrednih nagrada izvučeni su putem softvera za nasumični odabir pobednika, u skladu sa Pravilnikom nagradne igre i uz prisustvo tročlane komisije. Srećne dobitnike proglasio je radijski voditelj Dragan Ilić u prenosu uživo na MOL Serbia YouTube kanalu i društvenim mrežama kompanije.

Nagradna igra „Sipaj gorivo i osvoji skuter“ počela je 12. jula. Tokom prethodne četiri nedelje, MOL Serbia nagradio je 30 kupaca sa 5000 bonus poena na MOL Plus klub kartici i četvoro srećnih dobitnika sa 25.000 bonus poena na MOL Plus klub kartici.

„Već tradicionalno tokom leta kupcima pripremamo akcije i pogodnosti, a one najlojalnije nagrađujemo vrednim nagradama. Kupovinom minimum 15 litara EVO, EVO Plus goriva ili TNG kupci su bili u prilici ne samo da se uvere u kvalitet naših proizvoda, već i da osvoje jednu od vrednih nagrada. U periodu koji je pred nama pripremamo nove pogodnosti za članove MOL Plus klub programa lojalnosti jer nam je cilj da kupcima ponudimo proizvode i usluge koji če unaprediti njihovo korisničko iskustvo, a nama obezbediti lidersku poziciju u pružanju usluga mobilnosti i maloprodaje robe široke potrošnje“, izjavila je Ana Dešić, v.d. direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Foto: Pixabay

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar