Home Promo Zbog čega je Agilna budućnost zapravo sadašnjost?

Zbog čega je Agilna budućnost zapravo sadašnjost?

by bifadmin

Ostalo je još malo do Regional Scrum Gathering Belgrade 2021 koji će se održati 7. i 8. oktobra. Kao što je već najavljeno, ovo već sada internacionalno dešavanje predstaviće Agile na potpuno drugačiji način. Obrazovni centar za agilni razvoj, Agile Serbia kao i krovna organizacija za Scrum u svetu Scrum Alliance koje stoje iza organizacije ovog događaja, ističu značaj ovakvog jednog dešavanja ne samo za IT svet, već i za kompletnu non IT zajednicu.

Događaj će se zbog sve većeg interesovanja za onlina dešavanja, a i zbog održavanja sigurnosti i zdravlja svih participanata prebaciti na online format. Samo dešavanje će imati imati svoj prenos i u virtuelni svet za šta će se pobrinuti zvanična aplikacija događaja, MatchAbout. Putem aplikacije učesnici će moći da isprate sve vezano za sam događaj, od pre-event faze pa do post-event perioda

. Bilo da im trebaju logističke informacije o događaju, agenda i vodič na dan ili žele da čuju šta su rekli predavači koje nisu mogli da isprate, MatchAbout je pravo mesto za to. Isto tako, kreirane su interaktivne igrice i poklanjanja u kojima mogu učestvovati svi. Ovaj dvodnevni skup će pokriti najaktuelnije teme i radionice iz domena Agile transformacija, planiranja i estimacije, DevOps, QA, Data Science i AI tehnologija, razvoja softverskih proizvoda i aplikacija, agilnog liderstva i komunikacija, čiji su značaj prepoznale kompanije BlackRock i Schneider Electric Development Center.

Samim tim, biće dosta više različitog sadržaja, bilo predavanja, bilo radionica, a u toku su i zanimljive igrice sa vrednim nagradama. Isto tako, događaj će za svaki dan imati glavnog govornika. Zajedničko im je to da su obojica potpisali krovni dokument za agilni pristup, Agile Manifesto, a to su Arie van Bennekum i Brian Marick.

Više informacija o događaju možete pronaći na www.agile-serbia.rs dok će se sam događaj odvijati na MatchAbout platformi: https://www.matchabout.com/#/home

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar