Home Promo ADATA lansira memorijski modul DDR5-4800

ADATA lansira memorijski modul DDR5-4800

by bifadmin

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda sa NAND flashom, dodataka za mobilne uređaje, proizvoda za gejmere, i rešenja za industriju, danas predstavila memorijski modul sledeće generacije ADATA DDR5-4800 koji može da dostigne frekvencije do 4800MT/s i ima kapacitet do 32 GB. Dodatno, ADATA je sarađivala sa šest velikih brendova matičnih ploča, uključujući AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABITE, MSI i ROG kako bi osigurala optimalne performanse i kompatibilnost na širokom spektru matičnih ploča.

„Kroz naše snažne mogućnosti istraživanja, razvoja i bliskih partnerstava sa vodećim svetskim proizvođačima matičnih ploča, posvećeni smo pružanju memorijskih modula sa performansama sledeće generacije, većim kapacitetima i poboljšanom stabilnošću“, rekao je Nick Dai, viši menadžer DRAM proizvoda u ADATA-i. „U narednim mesecima nastavićemo da lansiramo raznovrstan niz DDR5 proizvoda kako bismo zadovoljili različite potrebe kreatora, igrača i drugih korisnika.

Nadogradnja brzine, kapaciteta i stabilnosti

S obzirom na to da se poslednjih godina koristi više procesorskih jezgara i da se znatno povećao propusni opseg poslednjih godina, memorijski moduli većih performansi ključni su za održavanje brzine u eri 5G, IoT i WiFi 6. U poređenju sa memorijskim modulima prethodne generacije, DDR5 omogućava svakom CPU jezgru dodelu veće propusnosti, što će značajno poboljšati ukupne performanse računara. ADATA DDR5-4800 radi na do 4800MHz i dolazi u varijantama od 8GB, 16GB ili 32GB za odlične performanse i veliki kapacitet. Takođe poseduje tehnologiju koda za ispravljanje grešaka i integrisano kolo za upravljanje napajanjem (PMIC) za precizan prenos podataka i poboljšanu energetsku efikasnost.

Optimalne performanse i kompatibilnost kroz saradnju

Platforma INTEL 12. generacije uskoro će dočekati upotrebu DDR5 memorijskih modula – do kraja oktobra, a ADATA je sprovela zajedničko testiranje sa brendovima matičnih ploča AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABITE, MSI i ROG kako bi se osigurala kompatibilnost i optimalne performanse. Memorijski modul DDR5-4800 biće ponuđen u jednoj komponenti od 8 GB, 16 GB i 32 GB ili dvostrukom kompletu kapaciteta 8 GBx2, 16 GBx2 i 32 GBx2. SO-DIMM varijante će biti dostupne do četvrtog kvartala ove godine kako bi zadovoljile potrebe korisnika laptopa.
Najviši kvalitet i pouzdanost
Memorijski modul ADATA DDR5-4800 napravljen je od visokokvalitetnih čipova, prošao je stroga testiranja i usklađen je sa standardima JEDEC i RoHS za najveći kvalitet i pouzdanost. Za dodatni mir, modul dolazi sa doživotnom garancijom.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar