Home Promo Pet razloga za zidne elemente u kupatilu

Pet razloga za zidne elemente u kupatilu

by bifadmin

Da li ste se zapitali kako bi vaše kupatilo moglo da izgleda komfornije? Čini li vam se ponekad da elementi u kupatilu zauzimaju previše mesta? Ljudi često imaju visoke ambicije kada renoviraju kupatila. A zašto i ne bi imali? Većina želi rešenja koja zauzimaju malo prostora, ali su istovremeno funkcionalna.

Iz tog razloga, Geberit se posvetio misiji da oslobodi pod tako što će sanitarije i kupatilske elemente postaviti na zid.
Pametne funkcije i proizvodi koji stvaraju dodatni prostor osmišljeni su za one koji ne žele kompromis kada su u pitanju funkcionalnost i prostor za odlaganje. Dizajneri enterijera se sve više zalažu za viseće elemente kada su kupatilski nameštaj, ali i sanitarije u pitanju. To važi kako u privatnim kupatilima, tako i u toaletima hotela i poslovnih prostora.
Zbog svega navedenog izdvajamo pet razloga zbog kojih treba da razmislite o visećim elementima.

1.VELIKA UŠTEDA PROSTORA

Kupatilski elementi postavljeni na zid oslobađaju površinu poda. Prednost zidnih sanitarija je što je ugradna tehnika skrivena iza zida, što rezultira manjim elementima koji ostaju vidljivi spolja. Odabirom sanitarija na zidu ili zidnog nameštaja uklonićete nered konvencionalnih toaleta koji zauzimaju površinu poda, što će stvoriti iluziju prostranijeg kupatila.

2. VIŠE ČISTOĆE
Nekada su u kupatilima ostajale vidljive instalacije, WC šolje su bile podne i sa neravnim površinama, što je stvaralo previše mesta za skupljanje prašine i nagomilavanje nečistoće. Konzolna rešenja, gde su elementi postavljeni na zid, kao i moderan dizajn kod koga su svi kupatilski elementi zatvorenog oblika i ravnih površina, ne ostavljaju mesta za sakupljanje prljavštine i bakterija.

3. ČVRSTINA I DUG VEK TRAJANJA
Geberit ugradni vodokotlić i elementi za kupatilo napravljeni su da traju. Interesantna činjenica je da ovakav vodokotlić može da izdrži težinu i do 400 kg, pa kada se jednom instalira

predstavlja trajno rešenje. Svi potencijalni problemi su rešivi, a elementi vodokotlića su lako dostupni kroz otvor koji se nalazi iza tipke za aktiviranje ispiranja.

4. ATRAKTIVNIJE REŠENJE
Ako želite da stvorite elegantan i sofisticiran dizajn, sanitarije ili nameštaj na zidu će pružiti moderno, ali funkcionalno rešenje za toalet. Zidni elementi u kupatilu dolaze u širokoj lepezi stilova od zaobljenih do kvadratnih – sa mogućnostima za svaku vrstu projekta i svačiji budžet.

5. BOLJA ZVUČNA IZOLACIJA
Odabir zidnih elemenata siguran je način za smanjenje zvuka iz sanitarnih instalacija u bilo kom kupatilu. Podizanjem WC šolje sa zemlje smanjuje se prenos buke kroz pod.

Uvek postoji način da bilo koje kupatilo preuredite prema sopstvenoj želji. Sanitarije manjih dimenzija i zidni elementi najbolji su saveznici u obezbeđivanju veće komformnosti vašeg kupatila. Na vama je samo da odlučite kada će vaše kupatilo dobiti novi izgled.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar