Home Promo Potvrđen najviši kvalitet goriva OMV MaxxMotion Super 100Plus

Potvrđen najviši kvalitet goriva OMV MaxxMotion Super 100Plus

by bifadmin

OMV MaxxMotion Super 100Plus ispunjava najviše standarde Svetske povelje o gorivu (Worldwide Fuel Charter – WWFC), kategoriju 6, koja omogućava najveću efikasnost motora i minimalnu emisiju izduvnih gasova

Standardi i zahtevi industrije poslednjih godina su se značajno razvili, pa je u skladu sa njima, OMV napravio još jedan važan korak napred i dokazao kvalitet svog premijum benzina MaxxMotion Super 100Plus.
Svetska povelja o gorivu (WWFC), u ime udruženja proizvođača vozila i motora iz celog sveta, opisuje kako kvalitet goriva može značajno da utiče na rad vozila i motora, na njihovu dugovečnost i emisiju izduvnih gasova.

OMV MaxxMotion Super 100Plus ispunjava najviše standarde kvaliteta benzina Svetske povelje o gorivu, kategoriju 6.
Usklađenost sa standardima kategorije 6, dokazuje da MaxxMotion Super 100Plus omogućava veću efikasnost, ali i manju emisiju izduvnih gasova, nego što je to slučaj sa gorivima niže kategorije. Vozači u Srbiji mogu da se uvere u vrhunski kvalitet OMV MaxxMotion Super 100Plus i da kao potrošači budu još zadovoljniji.

MaxxMotion Super 100Plus kao najbolji izbor za najsofisticiranije tehnologije motora.

Svetska povelja o gorivu deo je globalnih napora udruženja proizvođača vozila i motora da usklade kvalitet goriva u skladu sa zahtevima i samog vozila i motora. Dodatno, nezavisna uslužna kompanija TÜV AUSTRIA AUTOMOTIVE proverila je i odobrila ispunjenje najviših standarda kvaliteta prema WWFC kategoriji 6.

„Goriva OMV MaxxMotion poboljšali smo kako bismo potpuno zadovoljili potrebe savremene tehnologije motora za automobile i odgovorili na promenljive potrebe kupaca. Srećni smo što naš OMV MaxxMotion Super 100Plus ispunjava najviše zahteve i omogućava najveću efikasnost motora i minimalnu emisiju izduvnih gasova“, kaže Nikolai Schubert, šef razvoja proizvoda i inovacija u OMV.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar