Home Promo McDonald’s otvorio novi Drive restoran Zmaj

McDonald’s otvorio novi Drive restoran Zmaj

by bifadmin

Kompanija McDonald’s danas je otvorila novi, renovirani restoran Zmaj. Drive McDonald’s restoran Zmaj otvoren je u okviru Gazprom benzinske stanice na auto putu Beograd-Zagreb.

„Bez obzira na sve izazove sa kojima se svakodnevno susrećemo, veoma sam ponosan na sve zaposlene u kompaniji McDonald’s jer smo uspeli da zajedničkim zalaganjem i radom ispunimo planove. Ne samo da smo otvorili dva nova restorana ove godine, već se trudimo i da postojeće, kao što je Zmaj, prilagodimo opštoj situaciji, jer naši gosti žele brzu i beskontaktnu uslugu. U izgradnju ovog restorana investirali smo milion evra.” izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s je i u ovaj restoran uveo najsavremeniju tehnologiju, pa će novi Zmaj restoran imati terminale za poručivanje – self order kioske, digitalne meni bordove u restoranu i na drive liniji. Na dva kioska u restoranu, sa četiri pozicije, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema. McDonald’s gosti će pored uživanja u samom restoranu, moći da provedu prijatno vreme i u bašti ispred restorana.

Radno vreme McDonald’s restorana Zmaj je od 7 do ponoći, a Drive će raditi od 00:00 do 24:00 časa tokom cele nedelje.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar