Home Promo Proglašene Žene za 5

Proglašene Žene za 5

by bifadmin

3 Banka je proglasila pet dobitnica ovogodišnjeg konkursa “Žena za 5”, koji banka organizuje već dvanaesti put za redom.

Ove godine, na javnom glasanju, posebno su se izdvojile: Jasmina Marković iz Šapca, vlasnica frizerskog salona „Jaca Style“, Biljana Jovanović iz Niša, čija preduzetnička radnja My Green Way se bavi proizvodnjom parfema i toaletnih preparata, Ljiljana Bojović iz Vrbasa, vlasnica modnog ateljea By Biba, Marija Dujaković iz Novog Slankamena koja je pokrenula brzu hranu Galax Min, Sonja Nestorović iz Prijepolja, brza hrana Pamtim dobro. Podrška obuhvata bespovratnu pomoć za razvoj poslovanja ovih pet pobednica, u ukupnom iznosu od 250 hiljada dinara.

Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora 3 Banke, povodom proglašenja pobednica ovogodišnjeg konkursa “Žena za 5”, rekao je da je ovaj konkurs ima za cilj pre svega promociju ženskog preduzetništva i doprinos ekonomskom osnaživanju žena.

“Žene se teže zapošljavaju nego muškarci, iako sigurno nisu manje kvalifikovane i sposobne. Kao banka kojoj je jedan od strateških ciljeva prosperitet zajednice u kojoj radimo, a za taj prosperitet je ključno ekonomsko osnaživanje žena i jednaki uslovi zapošljavanja i rada, još davne 2010. pokrenuli smo konkurs koji promoviše žensko preduzetništvo i samozapošljavanje žena. Tokom ovih jedanaest godina upoznali smo sjajne preduzetnice i imali zadovoljstvao da ih podržimo u ostvarenju njihovih planova. Želimo da pomognemo ovim hrabrim ženama koje su se usudile ne samo da sanjaju, već i da ulože puno truda i entuzijazma u ostvarenje svojih snova” dodao je Vukotić.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar