Home Promo CBRE SEE nastavlja ekspanziju – otvorena kancelarija u Sloveniji

CBRE SEE nastavlja ekspanziju – otvorena kancelarija u Sloveniji

by bifadmin

CBRE Jugoistočna Evropa (CBRE SEE), kompanija u direktnom vlasništvu CBRE Group Inc, otvorila je novu lokalnu kancelariju u Ljubljani, Sloveniji.

Izuzetni rezultati koje je kompanija CBRE SEE ostvarila u regionu, a koji se ogledaju u najvećem tržišnom udelu u svim poslovnim delatnostima, kao i mogućnosti koje pruža slovenačko tržište nekretnina, rezultirali su odlukom o otvaranju četvrte lokalne kancelarije u Jugoistočnoj Evropi. Iako je kompanija već poslovala na tržištu Slovenije, na ovaj način CBRE SEE ojačaće pokrivenost svojih servisa i usluga.

Boško Tomašević, generalni direktor CBRE SEE, povodom otvaranja nove kancelarije rekao je:

„Nastavak ekspanzije jasan je pokazatelj napretka naše kompanije, ali i razvoja tržišta nekretnina u regionu. Posebno sam zadovoljan što otvaranje kancelarije u Ljubljani dolazi nakon manje od godinu dana od proširenja prisustva kompanije u Hrvatskoj.

Glavni fokus CBRE-a je pružanje kvalitetnih usluga našim klijentima i podrška njihovom poslovnom rastu, na različitim tržištima. Uz poznavanje lokalnog poslovnog okruženja, u kombinaciji sa iskustvom i resursima svetske CBRE mreže, ova ekspanzija, doprineće značajnom rastu slovenačkog tržišta nekretnina, te domaćim i međunarodnim investicijama.”
Ivana Maksimović, direktor sektora upravljanja nekretninama CBRE SEE, naglasila je:

„Na ovaj način ojačaćemo saradnju sa postojećim klijentima i iskoristiti značajne mogućnosti slovenačkog tržišta za dalji rast. Upravljanje nekretninama, kao i posredovanje u izdavanju maloprodajnog i kancelarijskog prostora, u početku će biti okosnica našeg poslovanja, ali planiramo da u bliskoj budućnosti integrišemo i ostale usluge.
Posebno smo se usredsredili da u Ljubljani oformimo tim koji će biti spreman da podrži svaki korak naših klijenata. Stoga nam je izuzetno drago što su nam se pridružili neki od najiskusnijih profesionalaca, koji poseduju bogato iskustvo u upravljanju nekretninama, operacijama, posredovanju u izdavanju nekretnina i marketingu.“

Vodeća svetska kompanija u oblasti nekretnina, CBRE Group, Inc., osnovala je 2018. godine, CBRE SEE – regionalnu kompaniju u punom vlasništvu, sa sedištem u Beogradu, Srbiji, kako bi pružila celokupan spektar savetodavnih usluga međunarodnim i domaćim klijentima u Jugoistočnoj Evropi. Kancelarija pokriva ključna tržišta, uključujući Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bugarsku, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju. CBRE SEE ubrzo je postala vodeća firma u regionu, koja pruža usluge u oblasti nekretnina. Pre otvaranja kancelarije u Ljubljani, kompanija CBRE SEE otvorila je kancelariju u Sofiji, Bugarskoj, krajem 2019. godine, kao i Zagrebu, Hrvatskoj, u aprilu 2021. godine.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar