Home Promo Eurobank Direktna srebrni sponzor Kopaonik biznis foruma

Eurobank Direktna srebrni sponzor Kopaonik biznis foruma

by bifadmin

Eurobank Direktna srebrni je sponzor 29. Kopaonik biznis foruma, koji se održava od 6. do 9. marta u Kongresnom centru hotela Grand Kopaonik na Kopaoniku.

„Kopaonik biznis forum je događaj od značaja za ceo region, a već decenijama predstavlja platformu za razmenu stavova i mišljenja o važnim ekonomskim i društvenim pitanjima. Ovogodišnji panelisti sagledaće ključne izazove iz privrednog i ekonomskog ugla, a pokrenuće i konstruktivne diskusije na temu održivog rasta i razvoja, digitalne transformacije i perspektive Srbije do 2030. godine. S obzirom na to da je naša zemlja učestvovala u izradi Agende 2030, koja je usvojena na skupštini UN, od velikog je značaja čuti mišljenja stručnjaka o adekvatnim načinima za ispunjenje definisanih ciljeva. Eurobank Direktna je gotovo dve decenije pouzdan partner privredi u Srbiji, i kroz podršku Kopaonik biznis forumu još jednom potvrđuje svoju posvećenost razvoju poslovnog sektora u našoj zemlji“, izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Kopaonik biznis forum predstavlja najveći poslovni skup u ovom delu Evrope i povod za diskusiju o aktuelnim ekonomskim i socijalnim pitanjima u Srbiji. Forum okuplja više od 1.200 učesnika, uključujući predstavnike Vlade Republike Srbije, članove diplomatskog kora, privrednike, domaće i strane investitore i predstavnike međunarodnih finansijskih organizacija.

Centralna tema Foruma biće „Srbija 2030: Agenda održivog razvoja“, a ovogodišnji program predviđa 33 panel diskusije na aktuelna pitanja iz oblasti društvenog i ekonomskog razvoja, obrazovanja, zdravstva, društvene odgovornosti, održivosti i digitalizacije, sa ukupno 200 panelista, kao i osam plenarnih obraćanja.

Prvog dana okupljenima će se obratiti ministar finansija Siniša Mali i guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, a forum će tradicionalno zatvoriti obraćanjem predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar