Home Promo Internacionalno takmičenje EESTech Challenge iz oblasti Machine Learning Applications

Internacionalno takmičenje EESTech Challenge iz oblasti Machine Learning Applications

by bifadmin

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC, lokalni komitet Beograd peti put organizuje internacionalno takmičenje EESTech Challenge. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Machine Learning Applications.

Cilj takmičenja je da poveže studente širom Evrope i omogući im sticanje novih znanja iz oblasti elektrotehnike i računarstva. Sam projekat je podeljen u dve runde, prva runda je na lokalnom nivou, a druga na internacionalnom.

Lokalna runda održava se u Beogradu i započeće stručnim predavanjima 15. i 17. marta, gde će zainteresovani studenti imati priliku da nauče zanimljive stvari o ovogodišnjoj temi. Novostečeno znanje timovi će primeniti na takmičenju koje traje 24h – hakatonu, koji će se održati za vikend, 19. i 20. marta. Pobednici lokalnih rundi iz 14 gradova Evrope će ostvariti plasman u finalnu rundu takmičenja, koje će se održati u maju u Milanu.

Generalni pokrovitelj ovogodišnje lokalne runde je kompanija NIS (Naftna Industrija Srbije), a sama predavanja će biti u onlajn fomatu, dok će hakaton biti održan u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta.

Prijave su otvorene od 1. marta do 13. marta u ponoć i mogu se naći na sledećem linku: http://skr.rs/z3hq

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar