Home Promo Modernizovanje IT infrastrukture pomoću pristupačnog all-flash skladišta

Modernizovanje IT infrastrukture pomoću pristupačnog all-flash skladišta

by bifadmin

Velike i male organizacije pronalaze svoj put u brzom tempu promena koje se dešavaju u ekonomiji vođenoj podacima. Dostavljanje podataka jednostavno, brzo i isplativo je od suštinskog značaja za podsticanje rasta poslovanja, a hibridni IT oblak se pojavio kao najefikasniji način da se zadovolje promenljive poslovne potrebe. Svaka IT organizacija pokušava da odredi kako da se modernizuje pomoću hibridnog IT oblaka, a sistemi za skladištenje zasnovani u potpunosti na fleš memoriji su ključni u kompanijskim prostorijama, kako bi se ubrzale poslovne aplikacije. Međutim, mala preduzeća su nastavila da koriste sisteme za skladištenje zasnovane na čvrstim diskovima zbog visoke cene AF rešenja. Ali ni AF sistemi za skladištenje više nisu van domašaja – poručuju iz domaće kompanije Coming Computer Engineering. NetApp AFF C190 sistem za skladištenje zajedno sa NetApp ONTAP softverom za upravljanje podacima, nudi jednostavan, pametan i bezbedan fleš sistem enterprise klase po pristupačnoj ceni. Dizajniran za IT generaliste, pomaže kompanijama da zadovolje nove poslovne zahteve s modernim AF nizom koji pruža sveobuhvatne usluge podataka, integrisanu zaštitu podataka, besprekornu skalabilnost, nove nivoe performansi i integraciju u oblaku.

Lako upravljanje za IT generaliste

Sada je moguće rasporediti radna opterećenja za manje od 10 minuta. Brzosprovodeći tokovi posla omogućavaju kompanijama da u vremenu koje se meri minutima obezbede nove sisteme skladištenja, od uključivanja do trenutka kada su spremni da prime podatke. Jednostavan čarobnjak je tu da vodi korisnika u brzom podešavanju i konfigurisanju sistema. Ugrađeni tokovi posla prilagođeni za Oracle, Microsoft SQL, MySQL, MongoDB, VMware i druge aplikacije, omogućavaju komapnijama i korisnicima da po potrebi lako obezbede skladište podataka za aplikacije. Koristi se jedan sistem za podatke datoteka i blokove podataka. Kompanije i korisnici mogu da Pojednostave infrastrukturu konsolidovanjem podataka u datotekama i blokovima na jednom sistemu skladištenja. Pomoću jednog interfejsa za upravljanje svim podacima moguće je poboljšati produktivnost IT tima. Bez napora se povezujte s javnim IT oblacima. Automatski je moguće rasporediti hladne podatke ili rezervne kopije u oblak da biste smanjili ukupne troškove skladištenja. AFF C190 sistem isporučuje vodeću u industriji hibridnu integraciju oblaka, podržavajući sve glavne javne IT oblake kao što su Google Cloud, Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, IBM Storage Cloud i Alibaba Cloud.

Upravljanje operativnom efikasnošću

Kompanije i korisnici mogu da poboljšaju efikasnost skladištenja da bi kontrolisali troškove. Mogu da smanje troškove infrastrukture uz sveobuhvatne mogućnosti podešavanja efikasnosti skladištenja koje isporučuje AFF C190 sistem. Funkcije smanjenja podataka u ONTAP-u, uključujući kompresiju i dedupliaciju, rade zajedno kako bi pomogle da se optimizuju potrebni kapaciteti. Efikasnost skladištenja podržava u idustriji vodeći program garancije efikasnosti. Moguće je ubrzati performanse aplikacija pomoću fleš memorijskih sistema za skladištenje. AFF C190 sistem je optimizovan za fleš memoriju i isporučuje 10 puta brži odziv aplikacija od hibridnih nizova. AF skladište omogućava da se pokrene više radnih opterećenja na jednom sistemu, bez ugrožavanja performansi. Dostupna je i analitika zasnovana na podacima. Sada je moguće zadržati optimalno izvršavanje sistema skladištenja, tako što je obezbeđen neprekidan pristup podacima i održavanju performansi koje su potrebne poslovno kritičnim aplikacijama. NetApp Active IQ obaveštajna platforma pruža uvide na osnovu podataka, zahvaljujući kojima je moguće lakše identifikovati i ispraviti probleme, pre nego što se isti manifestuju.

Zaštitita podatka

Kompanije i krajnji korisnici traže neprekidan pristup poslovnim podacima koji su kritični za njihovo poslovanje, jer od toga zavisi normalno poslovanje preduzeća. AFF C190 sistem obezbeđuje sveobuhvatnu integrisanu zaštitu podataka kako bi zaštitio kompanijske podatke i održao nesmetano odvijanje stvari. Sada je moguće ispuniti zahteve za lokalnom izradom rezervnih kopija podataka sa skoro trenutnim oporavkom pomoću NetApp Snapshot kopija koje efikasno koriste prostor. Takođe moguće je postići daljinsko pravljenje rezervnih kopija i njihov daljinski povraćaj, kao i oporavak od katastrofe pomoću NetApp SnapMirror asinhrone replikacije.

Obezbeđivanje aplikativnih podatka

Robusna bezbednost je važna za zaštitu podataka od unutrašnjih i spoljnih pretnji. Bez ikakvog posebnog hardvera, moguće je lako obezbeđivanje korisničkih i koorporativnih podatka koji se ne koriste i to uz pomoć NetApp šifrovanja volumena. Pored toga, multifaktorska potvrda identiteta poboljšava kontrolu pristupa podacima, a kriptografsko brisanje omogućava usaglašenost vaše organizacije s odredbama GDPR-a.

Bez gubitaka podataka

Moguće je postići zaštitu od gubitka podataka sa nulom (RPO=0) ako dođe do katastrofe ili velikog prekida. NetApp SnapMirror Synchronous tehnologija isporučuje granuliranu, sinhronu replikaciju podataka i održava uštedu po osnovu efikasnosti skladištenja tokom i nakon prenosa podataka.

U saradnji sa kompanijom Coming Computer Engineering NetApp AFF C190 sistem je dostupan i domaćim kompanijama.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar