Home Promo NLB Grupa i ove godine generalni sponzor Kopaonik biznis foruma

NLB Grupa i ove godine generalni sponzor Kopaonik biznis foruma

by bifadmin

Vodeća regionalna bankarska grupacija NLB Grupa i ove godine ostaje generalni sponzor i pouzdan partner najznačajnijeg poslovnog događaja u regionu – Kopaonik biznis foruma, koji će od 6. do 9. marta na Kopaoniku okupiti više od 180 učesnika  predstavnika međunarodnih organizacija, medija, vladinog, nevladinog i privrednog sektora.

„Sa sedištem i isključivim strateškim fokusom poslovanja u Jugoistočnoj Evropi, NLB Grupa je posebno motivisana da podrži otvaranje dijaloga o stanju i mogućnostima za razvoj našeg regiona punog prilika, koji za nije samo tačka na mapi, već dom. Svedoci smo da je nedavna konsolidacija bankarskog tržišta dovela do povlačenje stranog u korist regionalnog kapitala i jačanja prisustva igrača koji, poput NLB Grupe, potiču iz regiona i u njemu igraju sistemsku ulogu. Naša Grupa ima kapacitete i snažnu motivaciju da ulaže u razvoj novih kanala, finansira velike razvojne projekte, i zavidan nivo finansijskog znanja stavi u službu razvoja čitave privrede“, istakao je Blaž Brodnjak, predsednik Uprave NLB Grupe i učesnik panela Bankarski sektor – da li je konsolidacija završena.

Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, članice NLB Grupe i učesnik panela Finansijski sistem – nova normalnost u post-kovid vremenu naveo je da Komercijalna banka ima sistemsku ulogu u finansijskom sektoru Srbije, i da će ova uloga postati još značajnija nakon spajanja sa NLB Bankom u aprilu ove godine.

„Kao članica jedne od najvećih regionalnih bankarskih grupacija i jedna od najvećih banaka na tržištu Srbije, Komercijalna banka ima veliku odgovornost da podrži ekonomski oporavak i dalji razvoj nacionalne privrede. Kopaonik biznis forum za nas je prilika da ljudima iz ključnih sektora, ali i najširoj javnosti predstavimo konkretna rešenja za stvaranje održive budućnosti čitavog regiona, koja je u samoj srži naše poslovne misije“, zaključio je Vuković.
Kopaonik biznis forum možete besplatano pratiti i na YouTube kanalu Savezu ekonomista Srbije, kao i putem besplatne KBF aplikacije za Android i iOS smart uređaje.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar