Home Promo Danas je u Srbiji otvoren 32. McDonald’s restoran

Danas je u Srbiji otvoren 32. McDonald’s restoran

by bifadmin

Danas je otvoren novi 32. McDonald’s restoran u Srbiji, 22. u Beogradu, a prvi u Žarkovu. U ovaj restoran je uloženo oko 2 miliona evra.

„U samo nedelju dana otvorili smo u Beogradu dva McDonald’s restorana i dodatno osnažili našu mrežu koja trenutno ima 32 restorana. Ponosan sam na svoje kolege koje odgovornim i predanim radom doprinose da ostvarujemo zacrtane planove, nastavljamo sa ulaganjima i zapošljavanjem“, rekao je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s restoran u Žarkovu je Drive In, u svom sastavu ima i McCafe i baštu. Poseduje digitalne menu board-ove, i u samom restoranu i na Drive liniji. Takođe, ovaj restoran ima terminale za poručivanje – self order kioske, pa gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. I u ovom restoranu će se primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema. Restoran će imati 138 sedećih mesta raspoređenih na dva nivoa.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar