Home Promo Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

by bifadmin

Od aprila 2022., korisnicima Mastercard premium kartica na tržištu Srbije, omogućen je pristup globalnom programu – Mastercard Travel Rewards. Kompanija na taj način dodaje nove pogodnosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova.

Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica, koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog keš-beka.

„Korisnici platnih Mastercard kartica očekuju dodatne pogodnosti prilikom njihovog korišćenja na putovanjima u inostranstvu“, izjavila je Jelena Ristić, direktorka u kompaniji Mastercard za tržišta Srbije, BiH i Crne Gore. „Zbog toga je program Mastercard Travel Rewards prilika da se unapredi isksutvo putovanja, čineći ga sada ne samo sigurnim, prijatnijim, lakšim za planiranje već i isplativijim, jer kroz povrat novca omogućava i uštede na putovanjima ili prilikom plaćanja onlajn.”

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom sveta, kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne tokom cele godine putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/sr preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

„Uz novu pogodnost i izbor plaćanja na atraktivnim lokacijama ili prilikom kupovine omiljenih brendova omogućili smo korisnicima premium kartica da ponovo otkriju zadovoljstvo jedne od svojih omiljenih aktivnosti – putovanja u inostranstvo. Kao rezultat toga, želimo da korisnici kartica iz Srbije, BiH i Crne Gore posle pandemije i ograničenja ponovo osete i prepoznaju da je njihova Mastercard jedina kartica koja im je potrebna za naredno putovanje“, dodala je Jelena Ristić.

Mastercard Travel Rewards je dostupan korisnicima premijum kartica u Srbiji sa oznakama Gold, Platinum ili World Elite.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar