Home Promo XPG lansira dodatak za GAMER BOOST performanse

XPG lansira dodatak za GAMER BOOST performanse

by bifadmin

XPG, sistemski provajder komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne gejmere i obožavaoce tehnologije koji beleži brz rast lansirao je danas dodatak XPG GAMER BOOST performansi.

Kako igranje igara postaje sastavni deo industrije masovne zabave, postoji jasna potražnja za resursima za pomoć nerazvijenim i manje talentovanim gejmerima svih tipova i žanrovskih preferencija. Malo je stvari koje gejmerima teže padaju od lošeg igranja. Gubitak meča može pretvoriti najbolje sesije igara u pakao za igru u trenutku. Ovaj osećaj muke je posebno užasan kada gubite protiv NPC-a. XPG GAMER BOOST je kreiran tako da se ovakvi scenariji više ne moraju ponavljati.

„Želeli smo da stvorimo proizvod koji će učiniti da se svaki igrač oseća kao šampion bez potrebe da ulaže sav naporan rad i vreme koje tradicionalni takmičari posvećuju igranju igara. To je ipak samo hobi. Zar ne bi trebalo da bude zabavno za sve?“, rekao je Luka di Fiore, šef razvoja proizvoda u XPG.

XPG GAMER BOOST je dodatak za poboljšanje performansi koji će podići vaše igranje na sledeći nivo brzim tempom. Zašto provoditi sate umirući iznova i iznova kada možete odmah poboljšati svoj učinak? GAMER BOOST je napravljen da izvuče maksimum iz New Game Plus.

Sa GAMER BOOST-om, XPG je u osnovi doneo demokratiju u igranju igara. Ljudi više neće morati da mole programere da dodaju jednostavan režim najnovijem klonu Dark Souls-a. Nema više neposlušnih borbi sa šefovima koje treba zakrpiti jer glasna manjina igrača jednostavno ne može da se pomiri. XPG GAMER BOOST je konačno postigao ono što programeri nisu uspeli da urade u poslednjih 20 ili više godina razvoja igara: učinite igre pristupačnim i zabavnim za sve. Sa jednom dozom od dve kapsule, vaše performanse u igri će se trenutno poboljšati. A uz produženu upotrebu, igrači će početi da primećuju konzistentna poboljšanja svojih ukupnih sposobnosti igranja. Neka tužne sesije igranja postanu prošlost. Isprobajte XPG GAMER BOOST danas!

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar