Home Promo Novi letnji talas popusta u DDOR osiguranju

Novi letnji talas popusta u DDOR osiguranju

by bifadmin

Specijalni uslovi prilikom zaključivanja kasko i polisa putnog zdravstvenog osiguranja

DDOR osiguranje je i ove sezone pripremilo posebne uslove prilikom zaključenja polisa kasko i putnog zdravstvenog osiguranja imajući u vidu veliko interesovanje koje je ova akcija imala prethodnog leta. Odabirom ovih osiguranja, leto će biti bezbrižnije sa popustima do čak 50% prilikom ugovaranja ovih polisa. Specijalni uslovi važe do 15. oktobra 2022. godine.
Za sve koji odgovorno kreću na putovanja i ugovaraju polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem 10.000 evra, za sebe lično, svoju porodicu, ili grupu prijatelja sa kojima putuju, DDOR osiguranje obezbeđuje dan gratis za polise koje pokrivaju putovanja od 11 ili više dana. Takođe, dok su na putu, klijentima je na raspolaganju ugovaranje osiguranja stana ili kuće po fiksnoj ceni za samo 199 dinara, kao i osiguranje Pomoć na putu za samo 286 dinara. Ugovaranjem ovog paketa putnog zdravstvenog osiguranja putnika, imovine i pomoći na putu, postiže se potpuna sigurnost i zaštita od neželjenih događaja. Pogodnosti ove vrste dostupne su za sve koji ugovore polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja u trajanju od 3 do 30 dana i važe do 15. oktobra 2022. godine.

Klijentima je na raspolaganju ugovaranje kasko polisa za vozila, uz ugovaranje dopunskog osiguranja pomoći na putu sa popustom od čak 50%. Bez obzira da li je vozilo novo ili korišćeno, potpuno će biti pokriveni troškovi u slučaju sudara, oštećenja ili krađe pod uslovom da je ugovorena zaštita od ovih rizika. Ukoliko se vozilo pokvari na putovanju, uz polisu osiguranja Pomoći na putu, obezbeđena je kvalitetna asistencija kako u zemlji, tako i u inostranstvu – 24 sata i 7 dana u nedelji.

Više informacija o Talasu popusta potražite u najbližoj poslovnici DDOR osiguranja, besplatnim pozivom Korisničkog centra broj 0800 303 301, na ddor.rs ili na društvenim mrežama DDOR-a.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar