Home Promo Konferencija „Ambalaža po meri prirode i održivog razvoja“ će biti biti održana 4. oktobra 2022. godine u PKS-u

Konferencija „Ambalaža po meri prirode i održivog razvoja“ će biti biti održana 4. oktobra 2022. godine u PKS-u

by bifadmin

Nakon uspešno održane prve, u oktobru prošle godine, Ambipak magazin najavljuje svoju drugu po redu konferenciju u Privrednoj komori Srbije. „Ambalaža po meri prirode i održivog razvoja“ je naslovna tema konferencije koja će, uz institucionalnu podršku Privredne komore Srbije, biti održana 04. oktobra 2022. godine, u Beogradu, Resavska 13-15, 10-15h.

„Ambalaža po meri prirode i održivog razvoja“ je druga godišnja konferencija koju Ambipak magazin organizuje uz institucionalnu podršku Privredne komore Srbije – Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala i Centra za cirkularnu ekonomiju.

Konferencija ima za cilj da predstavi potencijal ambalaže u svetlu zaštite životne sredine i zdravlja ljudi, odnosno da promoviše i afirmiše odgovornu upotrebu, odlaganje i reciklažu ambalaže kako kod proizvođača i korisnika ambalaže, tako i u široj javnosti.

Učesnici konferencije će biti predstavnici privrede – korisnici i proizvođači ambalaže, ambalažni operateri, predstavnici institucija i stručna lica.

U skladu sa megatrendom današnjice, održivim razvojem, cirkularnom ekonomijom i drugim trendovima poput digitalizacije, razvoja e-trgovine, proizvođači i korisnici ambalaže suočeni su izazovom stalnih promena i prilagođavanja, kao i odgovornošću.

Podrška PKS omogućila je da prisustvovanje i praćenje konferencije bude besplatno za posetioce i YT gledaoce kanala Ambipak magazin.

Informacije:

Datum održavanja konferencije „Ambalaža po meri prirode i održivog razvoja“ je 4. 10. 2022, s početkom u 10h, u velikoj sali PKS-a, u Resavskoj ulici 13-15, u Beogradu.
Prisustvo na konferenciji potrebno je prijaviti na mejl info@ambalazaipakovanje.com

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar