Home Promo Banca Intesa svečano dodelila nagrade pobednicima Tech the Bank konkursa

Banca Intesa svečano dodelila nagrade pobednicima Tech the Bank konkursa

by bifadmin

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, svečano je dodelila nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank na Business After-Hours koktelu, koji je organizovala u saradnji sa Američkom privrednom komorom u Srbiji.

Na događaju koji je održan u sredu 28. septembra u Golf klubu Ada na Adi Ciganliji, Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa, Stefan Lazarević, predsednik Upravnog odbora Američke privredne komore Srbije i Srđan Dakić, Business Development lider u kompaniji Visa za region Jugoistočne Evrope, pobedničkim timovima, Humanitarko, Cropt i Share Pay, uručili su nagrade od 10.000 evra, kao i studijsko putovanje u Inovacioni Centar Intesa Sanpaolo u Torinu.

Konkurs Tech the Bank, Banca Intesa sprovela je u saradnji sa kompanijom Visa u želji da doprinese razvoju digitalne zajednice u našoj zemlji, kao i da nagradi i primeni najbolja inovativna rešenja u oblasti digitalnog bankarstva. Pobednici će stoga imati priliku i da svoja digitalna rešenja dalje razvijaju u konkretni proizvod ili uslugu u skladu sa poslovnim planom Banke.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar