Home Некатегоризовано Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

by bifadmin

Šesta eSecurity konferencija će se održati od 27. do 29. septembra 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu, a agendu možete preuzeti ovde.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao i svake godine, tajaće tri dana. Prvog dana, 27. septembra, se održava hands-on radionica i taj dan organizatori nazivaju Zero Day. Naredni dani, 28. i 29. septembar, su namenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavača po pozivu. Na konferenciju je dolazak potvrdio veliki broj predavača, a organizovaće se i dve panel diskusije kako bi se bolje sagledale aktuelne teme u cyber svetu.

Upoznavanje i druženje je uvek jedan od bitnih aspekata konferencije. Na samoj konferenciji ali i van konferencijske sale učesnici i predavači će moći da provedu kvalitetno vreme i razmene znanje i iskustvo. Konferencija uključuje svečanu večeru organizovanu na splavu Viva, kao i druge slične aktivnosti i dešavanja.

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi zaštite informacionih sistema.

Za konferenciju se možete prijaviti na sledećem linku https://esecurity.rs/signup/.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar