Home Promo AIK pripremila posebnu ponudu za sve štediše

AIK pripremila posebnu ponudu za sve štediše

by bifadmin

Negujući kulturu štednje kroz stalno jačanje saradnje koju ima sa svim klijentima, AIK Banka i Naša AIK Banka su na početku i ove jeseni pripremile posebnu ponudu za sve štediše, čija je ključna prednost, uz atraktivnu kamatu i flaksibilne rokove oročenja, upravo to što svim građanima pružaju mogućnost da povoljne uslove štednje prilagode svom životnom ritmu, potrebama i mogućnostima.

Dosadašnje iskustvo je nebrojeno puta potvrdilo da građani, kada je reč o ličnim i porodičnim finansijama, prvenstveno cene slobodu sopstvenog izbora, kao i priliku da samostalno biraju tempo i način na koji će štedeti novac u banci. AIK Banka i Naša AIK Banka kao banke prvog izbora za preko 400.000 štediša u Srbiji su odlučile da nastave tradiciju dugu skoro pola veka, stavljajući na prvo mesto sigurnost depozitnih uloga i, u skladu sa tim, prilagodile svoju štednu ponudu.

Otvaranjem štednog računa u AIK Banci i Našoj AIK Banci, svim zainteresovanim građanima se pruža mogućnost da jednostavno, pametno i odgovorno čuvaju svoj novac, ali i da dugoročno ostvare prihod. Potrebno je samo da posete internet sajt AIK Banke i Naše AIK Banke ili neku od njima najbližih ekspozitura i detaljnije se informišu o svim pogodnostima i mogućnostima koje im ove dve banke pružaju kada je reč o aktuelnoj ponudi za oročenu štednju u evrima.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar