Home Promo Iskoristite pun potencijal vašeg računara uz Samsung Memory rešenja

Iskoristite pun potencijal vašeg računara uz Samsung Memory rešenja

by bifadmin

U svetu koji se svakodnevno menja, pažljivo odabrana oprema kupljena tek pre godinu dana, danas više nije dovoljna. Novi sistemi i aplikacije, mnoštvo prikupljenih podataka opterećuju računare i osećate da vaše mašine rade sve sporije. Organizujete podatke, pravite rezervne kopije, čistite diskove, ali vaši uređaji i dalje ne rade onoliko brzo koliko vam je potrebno. Ima li načina da ne kupujete novu skupu opremu svako malo?

Samsung Memory nudi niz rešenja koja su kreirana da značajno povećaju mogućnosti računara, steknu novi kvalitet, brzinu i sigurnost rada u isto vreme. Samsung Memory nudi interne i eksterne diskove, memorijske kartice i pen drives uređaje za skladištenje podataka. Svi ovi proizvodi brzo i jednostavno unapređuju kvalitet svakodnevnih zadataka.

Prednosti SSD

SSD podrazumeva brže pokretanje i učitavanje aplikacija, kopiranje datoteka, multitasking i izdržljivost. SSD nema pokretne delove kao HDD, što pruža veću sigurnost upotrebe. Među internim SSD diskovima izdvajaju se SATA i NVMe. Najvažniji parameter SSD diska je brzina čitanja i pisanja koja je čak 12 puta veća nego na HDD disku. Pored toga, brzina SSD diska je konstantna, bez obzira na opterećenje podataka, dok se HDD diskovi usporavaju kada su puni.

SATA je pouzdani prijatelj najvećeg kapaciteta

870 EVO SSD je jedno od SATA rešenja kompanije u njenoj najprodavanijoj potrošačkoj SSD seriji na svetu. Ovaj drajv kombinuje najbolje performanse i pouzdanost u klasi, čineći ga sveobuhvatnim rešenjem za skladištenje podataka za širok spektar potrošača od opštih korisnika računara do IT profesionalaca.

Intelligent TurboVrite tehnologija drajva pomaže u održavanju vrhunskog nivoa performansi. 870 EVO takođe donosi poboljšanje od skoro 38% u nasumičnoj brzini čitanja u odnosu na prethodni model 860, omogućavajući poboljšano korisničko iskustvo prilikom obavljanja više zadataka, pregledanja veba ili jednostavnog pokretanja računara. Pored izuzetnih performansi i pouzdanosti, 870 EVO pruža široku kompatibilnost sa mnogim računarskim uređajima i najsavremenijim PC funkcijama.

QVO 870 su fleš diskovi druge generacije sa četiri nivoa ćelija (QLC). Sa vodećim kapacitetom u industriji do osam terabajta(TB), novi SSD pruža beskompromisnu kombinaciju brzine, kapaciteta za skladištenje i pouzdanosti za mejnstrim i profesionalne korisnike računara. Samsungov 870 QVO SSD je optimalan izbor za mejnstrim korisnike računara koji daju prednost performansama i vrednosti, kao i za profesionalne korisnike kojima je potreban visok nivo kapaciteta.

870 QVO nudi najbolje u klasi sekvencijalne brzine čitanja i pisanja do 560 MB/s i 530 MB/s, sa Intelligent TurboWrite tehnologijom drajva koja mu omogućava da održi vrhunske nivoe performansi koristeći veliki varijabilni SLC bafer.

870 KVO takođe pruža poboljšanje od 13% u brzini nasumičnog čitanja u poređenju sa 860 QVO, što ga čini idealnim za svakodnevne potrebe računara kao što su multitasking, igranje igara i pregledanje veba. Obnovljeni Data Migration i Magician 6 softveri pružaju mnoštvo poboljšanih i dodatnih funkcija, omogućavajući korisnicima da nadograde, upravljaju i optimizuju svoje SSD diskove sa većom lakoćom.

NVMe za sve kojima je potrebna brzina

NVMe interfejs je dizajniran posebno za SSD disk kako bi se premašila trenutna ograničenja brzine prenosa podataka koja se javljaju kod starijih interfejsa. Brzine sekvencijalnog čitanja i pisanja su čak 12 puta veće od SATA SSD-a.
Najnoviji proizvodi koji su upravo predstavljeni na tržištu su 990 Pro i 990 Pro sa hladnjakom. Ovo je 990 PRO SSD visokih performansi prilagođen za igre i kreativne aplikacije. Neverovatne brzine 990 PRO skraćuju vreme učitavanja i povećavaju odziv igara, dok njegova rešenja za termičku kontrolu održavaju disk na optimalnoj temperaturi za neprekidnu igru.

NVMe SSD disk visokih performansi zasnovan je na PCIe 4.0, pruža munjevitu brzinu i superiornu energetsku efikasnost. Novi SSD je prilagođen za grafički zahtevne igre i druge intenzivne zadatke uključujući 3D renderovanje, 4K video uređivanje i analizu podataka.

Samsungov 990 PRO je takođe odlično rešenje za nadogradnju laptopa i desktopa, kao i za pravljenje sopstvenih računara, pružajući značajno povećanje performansi uz korišćenje manje energije za produženo trajanje baterije i upravljanje toplotom.

Prednosti na koje možete računati odabirom novog Samsung 990 PRO NVMe drajva

Zadržavajući vaš voljeni uređaj značajno poboljšavate brzinu njegovog rada. Ovi diskovi su mnogo izdržljiviji – otporni su na šokove, što u velikoj meri povećava bezbednost vaših podataka. Oni su tihi i laki za instalaciju, a zahvaljujući Samsungovoj aplikaciji za prenos podataka, ceo proces može biti gotovo besprekoran i u samo nekoliko koraka. I na kraju, izuzetno važni aspekti – ušteda novca i briga o planeti.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar