Home Promo Zašto je poverenje najtraženija vrednost 21.veka?

Zašto je poverenje najtraženija vrednost 21.veka?

by bifadmin

Jedinstveni biznis događaj ‘Moć poverenja’ održaće se u Beogradu u hotelu Hyatt 18. oktobra u organizaciji Alterna International.

Ovo je izuzetna prilika za sve poslovne ljude koji stvaraju i rade za prednost na tržištu, za lični uspeh i uticaj i uspeh kompanija da naprave još jedan bitan korak u karijeri i saznaju kolika je moć poverenja.

Zašto se toliko priča o poverenju prethodnih godina?
Koliko u stvari košta nepoverenje i zaposlenih i klijenata?
Koji su najveći izazovi danas u odnosima sa saradnicima i zaposlenima?
Koje su najbolje prodajne strategije bazirane na poverenju klijenata?
Koji su ključni digitalni alati i inovacije za prilagođavanje kompanija strategiji usredsređenosti na zaposlene i klijente?

Na ova i druga važna pitanja koja se tiču poverenja odgovaraće poslovni eksperti i gosti kroz predavanja, intervjue i panel diskusiju:

Predavači su Darko Mirković, CEO Alterna International i Dragan Lončar, CEO Peterhof Consulting, a kao gosti naći će se ključni ljudi nekih od vodećih kompanija u Srbiji: Predrag Armuš (GM Henkel), Katarina Subotić (CSO Telekom), Željko Petrović (član IO Banca Intesa), Dragan Popović (CEO Aigo), Jelena Ječmenić (Delivery Manager Endava), Branimir Đurović (CEO Glovo), Zoran Vasiljev (Group CEO Centili), Nikola Mehandžić (Country Manager Payoneer), Vuk Guberinić (Left Field Cargo).

Ne propustite priliku da budete deo ovakve poslovne elite i prisustvujete posebnom događaju u formi otvorenog treninga sa temom poverenja kao najtraženije vrednosti 21. veka.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar