Home Promo AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom

AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom

by bifadmin

Nakon devet meseci od preuzimanja, AIK Banka je uspešno sprovela proces pravnog pripajanja Naša AIK Banke. Ovo pripajanje doprineće formiranju još jače, veće i dinamičnije domaće AIK Banke, koja će svojim klijentima ponuditi proširenu poslovnu mrežu, unapređenu paletu bankarskih proizvoda, kao i još kvalitetnije korisničko iskustvo.

Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke istakla je činjenicu da su brzina i kvalitet sprovođenja pomenute konsolidacije dodatna potvrda kvaliteta i efikasnosti AIK Banke, kao i posvećenosti svih zaposlenih strateškom opredeljenju daljeg rasta i razvoja.

„Uspešnim završetkom još jedne etape našeg razvoja svoje poslovanje nastavljamo osnaženi, sa većim brojem klijenata, zaposlenih, filijala i usluga. Veličina naše aktive danas je skoro 4 milijarde, sa tržišnim udelom od 9 odsto. Jačina i stabilnost koja se, između ostalog, ogleda i u ovim podacima omogućiće nam da postojećim i novim klijentima pružimo još kvalitetnije korisničko iskustvo, i budemo njihova banka prvog izbora bilo kada i bilo gde. Sprovedena integracija predstavlja i korak napred ka našem strateškom cilju, a to je da u periodu koji dolazi budemo jedna od vodećih bankarskih grupa u regionu, snažan oslonac privredi i podrška zajednici“, izjavila je Galić.

Sve dodatne informacije klijenti mogu pronaći na internet prezentaciji, kao i svim zvaničnim digitalnim kanalima komunikacije AIK Banke.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar