Home Promo NOVO IME: IERVOLINO STUDIOS OD DANAS IERVOLINO & LADY BACARDI ENTERTAINMENT STUDIOS

NOVO IME: IERVOLINO STUDIOS OD DANAS IERVOLINO & LADY BACARDI ENTERTAINMENT STUDIOS

by bifadmin

Lokalni kreativni studio za animaciju Iervolino Studios, u kojem je kreiran prvi animirani serijal iz Srbije za svetske striming platforme sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, ,,Puffins Impossible”, predstavio je uoči 2023. godine novo ime studija, Iervolino & Lady Bacardi Entertainment Studios (ILBE Studios), kao i novi logo. Odluka o promeni imena i vizuelnog obeležja doneta je kako bi se ILBE Studios osnažio prepoznatljivošću brenda matične kompanije, globalne televizijske i filmske produkcijske kuće Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE) sa sedištem u Rimu.

U tom smislu, novo ime dolazi uporedo sa narednom fazom rasta ILBE Studios, vođenom sve većim fokusom na pozicioniranju projekata na inostranim tržištima i prekograničnoj saradnji. Očekuje se da će ova promena dati dodatni zamajac ILBE Studios na međunarodnom tržištu i jače povezati domaći studio sa internacionalnim ugledom ledi Monike Bakardi, najvećeg pojedinačnog akcionara i producenta svih filmskih projekata ILBE grupe.

“Novokreirani brend imidž simbolično predstavlja narednu fazu razvoja ILBE Studios, čime otvaramo vrata budućim, velikim internacionalnim projektima na kojima ćemo raditi sa partnerima u Srbiji, ali i van granica ove divne zemlje. Ujedno, naš plan je da u budućnosti nastavimo intenzivnu saradnju lokalnog tima sa kolegama iz Italije i osiguramo njihov dalji profesionalni rast u okviru međunarodne ILBE porodice.’, rekao je Andrea Iervolino, direktor i suosnivač ILBE i domaćeg ILBE Studios.

Ledi Monika Bakardi, suosnivačica ILBE Studios i matične kompanije ILBE izrazila je zadovoljstvo povodom značajnijeg uključivanja u rad domaćeg studija, ističući da su strast, imaginacija i profesionalizam umetnika u Srbiji kvaliteti koje posebno uvažava: “Pred nama su sjajni projekti svetskog ranga, animirani sadržaji za sve uzraste koji će transformisati način na koji pristupamo zabavnim sadržajima i uverena sam da će ILBE Studios biti jedan od ključnih kreatora ovih promena u globalnim okvirima”, izjavila je ledi Bakardi.

Jedan od poslednjih projekata svetskog renomea, čiju izvršnu produkciju potpisuje Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), jeste film “Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu”, koji je od 8. decembra u distribuciji i u bioskopima širom Srbije. Deo vizuelnih efekata (VFX-a) za ovaj film urađen je upravo u domaćem ILBE Studios, pod supervizijom Pitera Nalija, direktora animacije i vizuelnih efekata u ILBE, i predstavlja savršen primer doprinosa lokalnog ILBE Studios važnim međunarodnim projektima matične grupe.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar