Home Promo CRN prepoznao Veritas kao Cloud 100 kompaniju za 2023. godinu

CRN prepoznao Veritas kao Cloud 100 kompaniju za 2023. godinu

by bifadmin

CRN, brend kompanije Channel, saopštio je da je na svoju godišnju Cloud 100 listu uvrstio kompaniju Veritas Technologies, lidera u upravljanju podacima u više oblaka. Ovom listom odaje se počast stotini cloud kompanija koje su najviše “kul” u 2023. godini i to u pet ključnih kategorija: infrastrukturi, praćenju i upravljanju, skladištenju, softveru i bezbednosti.

CRN-ova Cloud 100 lista skreće pažnju javnosti na snabdevače tehnologija zbog njihove posvećenosti partnerima u prodajnom kanalu, kao i njihove demonstrirane inovacije u razvoju tehnologije zasnovane na upotrebi „oblaka“. Ova lista je pouzdan resurs za dobavljače rešenja koji traže dobavljače tehnologija najbolje pozicioniranih da podrže njihove potrebe za proizvodima i uslugama u oblaku.

CRN lista dodatno potvrđuje Veritasovo vođstvo u bezbednom upravljanju podacima u više oblaka. Takođe odaje priznanje Veritasovim neprekidnim inovacijama u njegovom „Programu partnerskih snaga“, koji podržava partnere u procesu osnaživanja kupaca da preuzmu kontrolu nad podacima u oblaku i maksimalno povećaju potencijal digitalne transformacije.

Veritas je demonstrirao svoje vođstvo u domenu proizvoda u oblaku sa nedavno lansiranom Veritas Altom, bezbednom platformom za upravljanje podacima u oblaku koja pomaže korisnicima da budu sigurni u to da njihovi vredni podaci ostaju zaštićeni, oporavljeni i usaglašeni u svim oblacima koje primenjuju.

“Počastvovani smo što nas je CRN prepoznao zbog naše posvećenosti osnaživanju naših partnera da pomognu klijentima da preuzmu kontrolu nad svojim podacima dok napreduju u svojim multi-cloud putovanjima “, rekao je Majk Voktaj, viši potpredsednik, Global Channels i Alliances u Veritasu. “Današnje priznanje dodatno potvrđuje Veritasove kontinuirane inovacije u isporuci najmoćnijeg portfolija za upravljanje podacima u oblaku, omogućavajući korisnicima da modernizuju obim posla širom bilo kog oblaka u potrebim razmerama.”

“U današnjem poslovnom okruženju usmerenom ka radu na daljinu, usluge u oblaku postale su kritična komponenta potrebna za izgradnju sveobuhvatnih i bezbednih IT rešenja”, rekao je Blejn Raddon, CEO kompanije Channel. “Kompanije izabrane za ovogodišnju Cloud 100 listu pokazale su po ko zna koji put da podržavaju partnere u stalno evoluirajućem cloud computing poslovanju pomoću najmodernijim proizvodima i uslugama. Naš tim pohvaljuje one koji su na ovogodišnjoj Cloud 100 listi i raduje se što će gledati kako pokreću pozitivne promene u domenu oblaka tokom cele godine.”

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar