Home Promo Novi Univerexport u Kikindi – širenje maloprodajne mreže

Novi Univerexport u Kikindi – širenje maloprodajne mreže

by bifadmin

Novi Univerexport maloprodajni objekat u Kikindi otvoren je 26. januara 2023. godine na adresi Vojvode Putnika 4. Potrošače su prvi dan obradovali brojni pokloni, ali i specijalne akcije koje važe samo u ovom objektu do 8. februara ove godine.

Univerexport sa novom lokacijom nastavlja da širi mrežu maloprodajnih objekata u ovom gradu. Na površini od 229 m2 prodajnog prostora nalazi se više od 3600 artikala, odabranih i sortiranih tako da učine kupovinu prijatnom i efikasnom.

Pored velikog broja artikala, ono što sa posebnim ponosom ističemo su domaći Univerexport proizvodi: organski proizvodi, sa naše zemlje, pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso, nikad zamrzavano koje stiže od naše farme do radnje za najviše 48h. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući kompaktnosti samog objekta, povoljnim cenama i odličnom asortimanom, svaka kupovina u novom Univerexport objektu biće po meri naših potrošača.

Pored bogatog asortimana artikala Univerexport je otvaranjem novog maloprodajnog objekta, obezbedio i šest novih radnih mesta za Kikinđane. Radno vreme Univerexport objekta na adresi Vojvode Putnika 4 je od ponedeljka do subote od 06:50h do 20:10h, dok je nedeljom radno vreme od 07:20h do 14:00h.

Ovo je 185. objekat u Univerexport maloprodajnoj mreži, kojim se započinje niz otvaranja novih objekata u ovoj godini. Univerexport i tokom ove godine nastavlja sa trendom rasta i širenja svoje mreže poslovanja, pa je tako u ovoj godini planirano otvaranje desetak novih objekata.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar