Home Promo Milenijum osiguranje na 55. Međunarodnom salonu automobila

Milenijum osiguranje na 55. Međunarodnom salonu automobila

by bifadmin

I ove godine, na 55. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu koji se održava od 22. do 28. marta, jedan od učesnika biće i Milenijum osiguranje. Posetioci ove atraktivne manifestacije, koji budu želeli da iskoriste sajamske pogodnosti za kupovinu automobila, moći će da obezbede i najkompletniju zaštitu za svoje vozilo – Kasko osiguranje i da uz njega dobiju koristan poklon od ove osiguravajuće kuće.

Milenijum osiguranje, jedan od najstarijih osiguravača na ovim prostorima, u svom sajamskom nastupu staviće akcenat na polise osiguranja vozila. Zato će svi oni koji tokom trajanja Sajma automobila ugovore novu Kasko polisu osiguranja Milenijuma, moći da izaberu jedan od sledećih poklona:

Mali set alata za automobil i domaćinstvo

Vaučer za uslugu “Mobilni vulkanizer” u Beogradu

Vaučer za uslugu reparacije stakala u “Car Glass”-u

Protivpožarni aparat za automobil

Polisa Kasko osiguranja koju nudi Milenijum osiguranje obuhvata pokriće sledećih glavnih rizika: saobraćajne nezgode ili oštećenje na parkingu, pad ili udarac nekog predmeta, krađu, požar ili eksploziju, kao i vremenske nepogode.

Štand Milenijum osiguranja tokom 55. Međunarodnog salona automobila možete posetiti svakog dana u hali 1 Beogradskog sajma.

 

 

 

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar