Home Promo Prva Ski biznis Liga u Srbiji okupila preko 120 učesnika iz 18 firmi i kompanija

Prva Ski biznis Liga u Srbiji okupila preko 120 učesnika iz 18 firmi i kompanija

by bifadmin

Prva Ski biznis Liga u Srbiji čiji je nosilac bila kompanija Kvantum sport – UNDER ARMOUR, uspešno je završena. Liga je koncept tim bildinga na snegu i namenjena je zaposlenima u firmama i kompanijama sirom naše zemlje. Zaposleni su imali priliku da se međusobno takmiče u dve noćne i dve dnevne trke u poslednjim vikendima januara, februara i marta na planini Kopaonik, kako u ženskoj tako i muškoj kategoriji, ali i da postižu rezultate za svoju kompaniju.

Kako u pojedinačnom tako i u generalnim pobedama predvodile su kompanije i organizacije Comtrade, Klub A, Komora Javnih Izvršitelja Srbije, Avanturistički centar Kopaonik, Salaš Kopaonik, Ozzie… dok je takmičenje obeležio fer plej, profesionalno merenje vremena i svakog rezultata, ali i celodnevno druženje.

Nevena Ignjatović, naša najbolja i najtrofejnija skijašica, koja je ujedno i idejni tvorac i organizator Lige, istakla je ovom prilikom da je dobra energija nešto što je sinonim za ovo takmičenje na snegu. ,,Veliko je zadovoljstvo kada vidite poslovne ljude kako i u sportu neguju timski duh i međusobno poštovanje.

Ovo je projekat koji tek treba da zaživi a već prve godine je postigao sjajan rezultat. Iz organizacionog ugla nije bilo lako jer smo mi mali tim koji se odvažio na ovako veliki korak, ali kako se godine budu nizale biće prostora da rastemo zajedno sa Ligom. Na kraju, emociju po kojoj ću takođe pamtiti ovo premijerno održavanje jeste i moja oproštajna vožnja koju sam spustila upravo za vreme poslednjeg takmičarskog vikenda i proslavila zajedno sa svim učesnicima. Time sam moju profesionalnu karijeru zatvorila, ali i otpočela nove projekte među kojima je Liga prva u nizu.’’

Više informacija o kotizacijama za predstojeću sezonu 2023/2024 kao i pravilima i načinu na koji će se takmičenje održati i pod kojim kategorijama, možete da pronađete na sajtu akademije.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar