Home Promo Pametna rešenja za zaštitu od letnje vrućine i uštedu energije u Vašem domu

Pametna rešenja za zaštitu od letnje vrućine i uštedu energije u Vašem domu

by bifadmin

Poslednji dan proleća u prijatnoj atmosferi restorana Passengers Bar na Dorćolu predstavljena su nam efikasna i pametna rešenja za održavanje prijatne temperature doma tokom predstojeće letnje vrućine.

Praksa pokazuje da je sprečavanje pregrevanja uvek najbolji način da se održi prijatna atmosfera u domu. I dok je provetravanje tokom noći proverena metoda, sunčeve zrake je najefikasnije zadržati VELUX rešenjima. VELUX spoljne mrežice smanjuju prodor toplih sunčevih zraka i održavaju ugodnu temperature u potkrovlju čak i tokom vrelih letnjih dana. Prozirna mrežica čuva pogled i propušta svetlost. S druge strane, spoljašnje roletne mogu takođe smanjiti toplotu koja ulazi kroz prozore. I spoljne mrežice i spoljašnje roletne pružaju privatnost i zaštitu od direktne sunčeve svetlosti, mrežice se lako postavljaju i možete ih namestiti za nekoliko minuta, tako da je njihovo postavljanje gotovo lakše nego osmišljavanje nekih manje efikasnih, kućnih metoda.

Osim spoljašnjih roletni i mrežica, prijatnoj atmosferi mogu doprineti i unutrašnje roletne. VELUX Nature Collection unutrašnjih roletni ne samo da pruža kontrolu svetlosti, već su i napravljene prvenstveno od recikliranih materijala, što rezultira 50% manjom emisijom ugljen-dioksida u poređenju sa drugim kolekcijama.

Kolekcija Nature inspirisana je mirom i spokojem prirode, omogućavajući vam da svoj enterijer ukrasite mirnim i blagim nijansama.

Dostupne u 8 novih boja, uključujući 4 opcije za blokiranje svetlosti i 4 prozirne opcije, možete odabrati nivo svetlosti koji najbolje odgovara vašim potrebama i kontrolisati količinu dnevne svetlosti koja ulazi u vaš dom po vašem ukusu. Uz jednostavnu ugradnju i nesmetan rad, VELUX Nature Collection roletne su prirodan izbor za više udobnosti i održivosti u Vašem domu.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar