Home Promo Ovog leta, osigurajte udobnost i sigurnost jer DDOR donosi popuste do 50%

Ovog leta, osigurajte udobnost i sigurnost jer DDOR donosi popuste do 50%

by bifadmin

Vodeći računa o svojim klijentima, DDOR osiguranje je i ove godine, pripremilo niz pogodnosti prilikom zaključivanja polisa kasko i putnog zdravstvenog osiguranja, kao i mogućnost ugovaranja osiguranja svog doma po specijalnim cenama, dok ste na putu. Na ovaj način, kompanija DDOR omogućava svojim klijentima da bezbrižno i sigurno krenu na letnje putovanje.

Odabirom ovih osiguranja, vaše leto će biti bezbrižno u uštedama koji dostižu čak 50% pri ugovaranju određenih polisa. Ova posebna ponuda važi sve do 31. oktobra 2023. godine, pružajući dodatne povlastice i pogodnosti u toku letnje sezone, a trajanje osiguranja može da važi do kraja 2023. godine.

Za sve putnike koji su svesni mogućih rizika u toku putovanja i koji ugovaraju Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem od 15.000 evra za sebe ili porodicu, DDOR osiguranje nudi poseban bonus. Za putovanja od 11 do 30 dana, osiguranici dobijaju jedan dan gratis osiguranja. Takođe, dok su na odmoru, mogu ugovoriti osiguranje stana ili kuće po fiksnoj ceni od samo 199 dinara, kao i osiguranje Pomoć na putu za samo 286 dinara.

Ugovaranjem navedenih osiguranja DDOR obezbeđuje za svoje klijente potpunu sigurnost i za početak zasluženog odmora.

Pored toga, DDOR osiguranje omogućava vozačima, koji u ovom periodu zaključuju kasko osiguranje, da ostvare popust od čak 50% za osiguranje Pomoć na putu. Osiguranje Pomoć na putu, osiguranicima obezbeđuje kvalitetnu asistenciju kako u zemlji, tako i u inostranstvu – dostupnu 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Ukoliko se vozilo pokvari u toku putovanja, možete biti sigurni da ćete dobiti neophodnu pomoć kako biste mogli da nastavite svoje putovanje na letnje odredište.

Ove posebne pogodnosti osiguranici mogu da iskoriste do 31. oktobra 2023. godine. Za više informacija o letnjoj akciji popusta, posetite najbližu poslovnicu DDOR osiguranja, besplatno kontaktirajte Korisnički centar na broj 0800 303 301, ili onlajn pronađite sve informacije na ddor.rs kao i na društvenim mrežama DDOR-a.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar