Home Promo Uspori, ne gori – Bezbednost na prvom mestu za nezaboravne trenutke i siguran povratak sa EXIT žurke

Uspori, ne gori – Bezbednost na prvom mestu za nezaboravne trenutke i siguran povratak sa EXIT žurke

by bifadmin

Koliko puta ste se, nakon nezaboravnog provoda na žurci, odlučili da prepustite vožnju drugima? Šta za vas predstavlja siguran povratak kući? Da li ste, baš uvek, taj bezbedan povratak sebi i obezbedili?

Prema podacima Ujedinjenih nacija, svake godine život izgubi skoro 1,3 miliona ljudi u saobraćajnim nezgodama, što se može smatrati tihom epidemijom na točkovima. Takođe, u gotovo svim evropskim zemljama, saobraćajne nezgode su vodeći uzrok smrti među mladim ljudima. Na svakih 100.000 stanovnika, tri puta više osoba u dobi od 18 do 20 godina i dva puta više osoba u dobi od 21 do 24 godine, gine na putevima.

„Uspori, ne gori!“ slogan je kompanije DDOR, na ovogodišnjem EXIT festivalu koji je ujedno zvanično osiguranje ovog prestižnog, evropskog, muzičkog događaja. Zasigurno je da će uz vrhunske izvođače i ove godine biti sjajan provod na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula, ali je važno i da se posetioci svojim kućama vrate bezbedni.

Uspori, ne gori (video) : https://youtu.be/NztdbVNbbEs

Uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja, svi posetioci imaće jedinstvenu priliku da iskuse kontrolisanu simulaciju čeonog sudara pri malim brzinama, kako bi shvatili važnost vezivanja sigurnosnog pojasa. Ali to nije sve! Tu je i zabavan i interesantan način da se prikaže uticaj alkohola na opažanje i koordinaciju – rešavanje jednostavnih zadataka noseći posebne naočare koje simuliraju efekat psihoaktivnih supstanci.

Pored toga, prisutni će uživati u drugim zabavno-edukativnim aktivnostima, a u određenim periodima u toku festivalskih večeri biće u prilici da urade alko test, koji ukoliko pokaže pozitivan rezultat, dobiće vaučer za vožnju kući autobusima JGSP Novi Sad, koje je takođe deo ove zanimljive aktivacije na EXIT festivalu, a sve u cilju bezbednosti svih posetilaca. DDOR osiguranje bezbedna zona, nalaziće se uz Muzej grada Novog Sada po izlasku iz tunela.

Zajednički nastup DDOR-a i Agencije za bezbednost saobraćaja, pored Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“ realizovaće se u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Upravom saobraćajne policije, Gradom Novim Sadom, Kancelarijom za mlade i Kancelarijom za borbu protiv droga. Ovakve saradnje imaju za cilj da podignu svest svih učesnika i doprinesu većoj bezbednosti u saobraćaju.

Nastavi avanturu, putuj bezbrižno

Podsetimo, uz ulaznicu za ovogodišnji EXIT, DDOR zvanično osiguranje festivala, donosi 15 odsto popusta na onlajn putno osiguranje, ukoliko se 11-cifreni kod sa ulaznice, ubeleži u polje „Promo kod“ na portalu moj.ddor.rs. Vrlo je važno da se promo kod blagovremeno pribeleži, kako bi zainteresovani mogli da ga koriste i nakon zamene ulaznica za narukvice. Popust je moguće ostvariti do kraja godine.

Ostvarite popust uz ulaznicu (video) : https://youtu.be/6n4F-f3woCM

Važno je usporiti korake, razmotriti odluke i staviti bezbednost na prvo mesto. Samo tada možemo uživati u svim trenucima života, uključujući i bezbedan povratak kući nakon festivala. Kompanija DDOR, uz Agenciju za bezbednost saobraćaja, ponovo će potvrditi svoju duboku posvećenost mladima i važnosti podizanja svesti o osiguranju i bezbednosti u saobraćaju. Uspori, ne gori – neka vožnja bude užitak, a ne rizik

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar