Home Promo Osnažujemo vaš biznis i nagrađujemo vašu lojalnost: Nagradno takmičenje UniCredit Banke za mala preduzeća i preduzetnike

Osnažujemo vaš biznis i nagrađujemo vašu lojalnost: Nagradno takmičenje UniCredit Banke za mala preduzeća i preduzetnike

by bifadmin

U današnjem dinamičnom tržišnom okruženju, UniCredit Bank Srbija jednom od istinskih vrednosti svog poslovanja smatra odnose koje gradi sa svakim od svojih klijenata, a naročito iz sektora malih preduzeća i preduzetnika.

Upravo to što preduzetnici i mala preduzeća, koji se suočavaju sa različitim izazovima i mnogim nepredvidivim okolnostima, UniCredit Banku biraju za svog finansijskog partnera govori o poverenju i podršci koju Banka kontinuirano pruža.

Kako bi nastavila da kao stabilan i pouzdan partner pruža podršku i pomoć klijentima, banka je pokrenula Nagradno takmičenje za mala preduzeća i preduzetnike za postojeće i nove klijente banke, koje će trajati do 20 novembra 2023. godine, a kako bi istakla da ceni i poštuje lojalnost.

Nagradno takmičenje sprovodi se na osnovu vrednovanja saradnje klijenata i UniCredit Banke, kroz unapred postavljene i transparentne kriterijume. Banka će nagraditi tri pobednika vrednim nagradama koje su jedan od načina da se osnaži poslovanje i podrži razvijanje biznisa.

Glavna nagrada: novo komercijalno vozilo, druga nagrada: laptop poslovnih performansi i treća nagrada za malo preduzeće ili preduzetnika: tri kotizacije za pohađanje kursa ili treninga koji se održava u Srbiji, a odnosi se na teme razvoja poslovanja u segmentu preduzetništva.

Pravo na učešće u Nagradnom takmičenju imaju svi postojeći i novi klijenti banke, mala preduzeća i preduzetnici, a koji su korisnici ili tokom trajanja perioda nagradnog takmičenja postanu korisnici nekog od sledećih paketa platnih računa banke: BizStandard, BizGold, BizPrestige, ProStandard, ProGold ili ProPrestige.

Kriterijumi za učešće, bodovanje klijenata i način ostvarivanja nagrada su detaljno opisani u Pravilniku koji se nalazi na linku: (https://www.unicreditbank.rs/content/dam/cee2020-pws-rs/photo/SME_landing_kampanja/Pravilnik%20Nagradno%20takmi%C4%8Denje%20Kampanja%20lojalnosti.pdf ).

Pobednici Nagradnog takmičenja biće proglašeni najkasnije do 15.12.2023. godine na svečanom događaju koji će organizovati UniCredit Banka nakon završenog Nagradnog takmičenja.

Detalje o nagradnom takmičenju možete pročitati više na web sajtu banke (https://www.unicreditbank.rs/rs/sme/nagradjujemo-kada-uspesno-saradjujemo.html ).

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar