Home Promo Najavljujemo konferenciju: „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“

Najavljujemo konferenciju: „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“

by bifadmin

Godišnja Ambipak konferencija koja se već tradicionalno održava uz podršku Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala i Centra za cirkularnu ekonomiju Privredne komore Srbije, održaće se 4. oktobra, u Beogradu, Resavska 13-15

Treća po redu konferencija o ambalaži, u organizaciji portala Ambipak magazin, održaće se u Beogradu, 4. oktobra, u Privrednoj komori Srbije, uz institucionalnu podršku Privredne komore Srbije – Udruženja za hemijsku, gumarski i industriju nemetala i Centra za cirkularnu ekonomiju i podršku Ministarstva zaštite životne sredine.

Konferenciju će otvoriti Sandra Dokić, državna sekretarka Ministarstva zaštite životne sredine i Mirjana Balog Kormanjoš, viša savetnica Udruženja za hemijsku, gumarski i industriju nemetala PKS.
Očuvanje životne sredine igra ključnu ulogu u savremenom poslovanju, a konferencija „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“ posvetiće posebnu pažnju održivim praksama u industriji proizvodnje i upotrebe ambalaže. Govornici će razgovarati o recikliranju, smanjenju otpada i upotrebi održivih materijala u proizvodnji ambalaže.

Inovacije i tehnologije

S obzirom na brzi razvoj tehnologije, industrija ambalaže se neprestano menja. Konferencija će istražiti inovativni potencijal i budućnost ambalaže u svetu koji je brzo menja i pred civilizaciju stavlja sve veću odgovornost za očuvanje životne sredine. Učesnici će od najpoznatijih svetskih i domaćih ambalažnih kompanija dobiti uvid u ono što se može očekivati u narednim godinama i kako se pripremiti za te promene.

Među prisutnima na konferenciji su visoki predstavnici vodećih kompanija iz oblasti ambalaže, kao i ugledni stručnjaci iz relevantnih oblasti. Ovo je odlična prilika za razmenu ideja, jačanje postojećih i stvaranje novih poslovnih veza.

Ove godine, Ambipak konferenciju kao Generalni partneri podržavaju kompanije Knjaz Miloš, Smurfit Kappa Avala Ada i Sekopak. Partneri konferencije su TOMRA Systems, Ekostar Pak i Alijansa za cirkularna pakovanja a sponzori Coca-Cola HBC Srbija, Lidl Srbija i Palladio Group.

Učesnici će biti u prilici da se osveže i druže uz Grand kafu – Prijatelja konferencije.
Više informacija možete videti na sajtu konferencije.

Pored kvalitetnog sadržaja, razmene informacija iz domena ambalaže, regulativa i najnovijih tehnologija i trendova, Ambipak konferencija je jedinstveno mesto susreta predstavnika ambalažne industrije, korisnika ambalaže, proizvođača mašina i opreme za ambalažu i pakovanje, institucija, laboratorija, operatera sistema ambalažnog otpada, reciklera

Kako je bilo na Ambipak konferenciji 2022. možete pogledati ovde.

Konferencija o Ambalaži i Pakovanju obećava da će biti nezaboravna i inspirirajuća manifestacija za sve učesnike. Sa fokusom na inovacijama, održivosti i budućnosti ambalaže, očekuje se da će ova konferencija oblikovati put industrije u godinama koje dolaze.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar