Home Promo Predsednik IO Milenijum osiguranja Ljubiša Veljković izabran za člana Nadzornog odbora Udruženja osiguravača Srbije

Predsednik IO Milenijum osiguranja Ljubiša Veljković izabran za člana Nadzornog odbora Udruženja osiguravača Srbije

by bifadmin

Na Skupštini Udruženja osiguravača Srbije (UOS), predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja Ljubiša Veljković izabran je za člana Nadzornog odbora ove organizacije.

Imenovanjem Ljubiše Veljkovića na tu funkciju odato je priznanje i Milenijum osiguranju za uspešan rad i visoke standarde koje poštuje pune tri decenije, koliko posluje u Srbiji. Ljubiša Veljković ima ogromno iskustvo u oblasti osiguranja, gde na različitim pozicijama radi već gotovo dve decenije, a u Milenijum osiguranju nalazi se poslednjih osam godina.

Očekivano je da će svoje bogato iskustvo i visoke principe u poslovima osiguranja, koje je Ljubiša Veljković postavio, nadogradio i primenjivao tokom godina rada u Milenijum osiguranju, tokom trajanja svog mandata, na obostrano zadovoljstvo, preneti i na Udruženje osiguravača Srbije.

Udruženje osiguravača Srbije ima 19 članova i između ostalog obavlja poslove od zajedničkog interesa za članove Udruženja, a u okviru javnih ovlašćenja i poslove nacionalnog biroa osiguranja, koji proizlaze iz međunarodnog sporazuma o osiguranju vlasnika motornih vozila od odgovornosti za štete nastale upotrebom motornih vozila u zemlji i inostranstvu.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar