Home Promo Tokom polugodišta povećan obim poslovanja, visoki gubici u zdravstvenom osiguranju

Tokom polugodišta povećan obim poslovanja, visoki gubici u zdravstvenom osiguranju

by bifadmin

Promene u slovenačkom zdravstvu i istorijske katastrofe smanjuju procenu ostvarenja planiranog godišnjeg rezultata za oko 80 odsto

Triglav Osiguranje a.d.o. Beograd povećalo je ukupni obim poslovanja u prvom polugodištu 2023. godine za 23 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, na iznos od 56 miliona evra. Na kraju prvog kvartala ove godine, Društvo je uzelo tržišno učešće od 8,1 odsto i zadržalo peto mesto na srpskom tržištu, na kojem posluje 16 osiguravajućih društava.

„Triglav osiguranje Beograd kontinuirano ostvaruje rast tržišnog učešća. Dobro poslovanje i sve veće poverenje klijenata omogućili su nam stabilnost i fleksibilnost poslovnog modela koji uspešno odgovara na dinamičke izazove poslovnog okruženja i prilagođava vrednosti kompanije potrebama klijenata. Vođeni misijom kreiranja sigurnije budućnosti za sve, nastavićemo da dosledno primenjujemo stratešku orijentaciju i ciljeve ka stvaranju kvalitetnog i jedinstvenog iskustva klijenata, razvoju uslužno orijentisanih poslovnih modela i ekosistema i uvođenju inovativnih procesa uz pomoć savremenih tehnologija.“ – istakao je dr Dragan Marković, predsednik Izvršnog odbora Triglav Osiguranja a.d.o. Beograd.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar