Home Promo Uz Eurobank Direktnu nema dileme gde štedeti

Uz Eurobank Direktnu nema dileme gde štedeti

by bifadmin

Vodeći se zahtevima dinamičnog tržišta, Eurobank Direktna i ove jeseni klijentima nudi veoma atraktivne kamatne stope i modele štednje. Na tržištu prepoznata kao pouzdan partner i siguran izbor za štednju građana, Eurobank Direktna kontinuirano unapređuje svoju ponudu različitim inovativnim proizvodima prilagođenim svim klijentima i njihovim finansijskim ciljevima i potrebama.

Nova, pažljivo osmišljena ponuda štednje sada uključuje nominalnu kamatnu stopu čak do 4,50% za štednju u evrima, odnosno efektivnu kamatnu stopu od 3,80% na godišnjem nivou. Period oročenja za štednju u evrima iznosi 25 meseci, što klijentima Eurobank Direktne omogućava da ostvare stabilan rast svojih finansija. Pored ove, nove ponude pripremili smo i atraktivne kamatne stope i za kraće periode oročenja.

„Atraktivnim paketom štednje potvrđujemo da je Eurobank Direktna pouzdan partner i siguran izbor za štednju građana. Naša želja je da i postojećim, ali i novim klijentima ponudimo što povoljnije uslove kako bi ostvarili svoje finansijske planove uz našu podršku. Pružili smo klijentima priliku da oroče svoj novac uz posebne, atraktivne kamatne stope za štednju u evrima, prilagođenu njihovim potrebama”, izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar