Home Promo Milšped group do izuzetnosti u logistici i transportu nakon 30 godina poslovanja

Milšped group do izuzetnosti u logistici i transportu nakon 30 godina poslovanja

by bifadmin

Kompanija Milšped, koja se od špedicije razvila u lidera u industiji logistike i transporta, već 30 godina uspešno nudi širok spektar integrisanih usluga na tri kontinenta u 14 država sveta. U trenutku kada kompanija obeležava jubilej od tri decenije postojanja, odlikuje je globalna prisutnost, ekspertiza zavidnog nivoa i posvećenost visokog renomea.

Poslujući, na godišnjem nivou ostvaruje prihod od 540 miliona evra pružajući sveobuhvatne logističke usluge. Najsavremeniji način rada, konstantan rast, ulaganja i održivo poslovanje doveli su do toga da Milšped Group danas broji 3.500 zaposlenih.

„Veoma smo ponosni na sve što smo postigli do sada uz jedinstvenost u pristupu i načinu rada po kojoj smo prepoznatljivi. Možemo sa zadovoljstvom reći da je danas Milšped primer uspešnog poslovanja, a to dugujemo izuzetnoj atmosferi i pripadnosti koja vlada među našim zaposlenima – najvažnijem elementu našeg uspeha.

Ipak su ljudi najvredniji resurs naše kompanije i zbog toga težimo da konstantno ulažemo u njihovo usavršavanje, zbog čega smo pokrenuli MBASE edukativni centar, jedinstven u ovom delu Evrope”, izjavio je generalni direktor kompanije Milšped, Nebojša Krivokuća.

U sklopu Milšped Group posluje više kompanija članica koje su za kratko vreme uspele da steknu prepoznatljivost na tržištu. Kompanija MBOX Terminals, upravlja najsavremenijim intermodalnim terminalom u ovom delu Evrope, jedinom u regionu koji spaja Srbiju sa svetom, dok kompanija članica M-One predstavlja integrisanu logističku uslugu namenjenu e – trgovini, jedina pokrivajući Zapadni Balkan.

Sagledavajući značaj auto logistike, grupa je kroz kompaniju članicu AML, specijalizovanu za transport vozila poslednje generacije između fabrika, lagera i evropskih luka, uspostavila saradnju sa najvećim globalnim proizvođačima automobila, raspolažući sa 180 specijalnih vagona. Takođe, značaj avio saobraćaja u transportu je u proteklih nekoliko godina doživeo eksponencijalni rast, što je rezultiralo otvaranjem prve srpske Cargo avio-kompanije Milšped Sky Cargo, usmerene ka pružanju usluga transporta svih vrsta robe avio servisom.

Na ulasku u četvrtu deceniju poslovanja, kompanija će u godinama koje dolaze nastaviti sa ulaganjima, kako u održivo poslovanje, digitalizaciju, infrastrukturne kapacitete, tako i u usavršavanje zaposlenih. Iz tog razloga očekuju se konstantna širenja skladišnih kapaciteta i veća primena koncepta „ozelenjavanja“ logistike kroz implementaciju solarnih panela i jačanje železničkog transporta. Kao i sve velike svetske kompanije, Milšped će težiti ka uspostavljanju najviših standarda kvaliteta usluge koji ovu kompaniju pozicioniraju na mesto regionalnog lidera i predvodnika savremene logistike i transporta.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar